Ashfield serien från Brafab

 

Ashfield från Brafab blev en av våra storsäljare under våren och sommaren 2019 och det är kul att se att den fortfarande är med oss! Vi på Hulténs tycker att Ashfield är en fantastisk soffa att köpa om man vill ha matgrupp och soffgrupp i ett. Här kan du sitta och äta middag eller dricka kvällskaffet utan problem, och risken finns att du sitter kvar i flera timmar. Ashfield är så bekväm!

 

Sköna soffgrupper i konstrotting

 

Om du vill skapa en inbjudande och bekvämlig utemiljö så är Ashfield någonting för dig. Här har du chansen att bygga ihop en hörnsoffa precis som du själv önskar och vill ha den. Du köper varje modul för sig; 2 sits-avslut, mittdel och hörndel. Sedan är det fritt fram att bygga ihop den som en raklång soffa eller en soffa formad som ett L eller U. Valet är fritt och det är det som är så fantastiskt med Ashfield!

Det positiva med Ashfield är att deras hörnsoffa och soffbord är tillräckligt höga så att det går att använda som en matgrupp. Bjud in dina vänner eller din familj på middag och slå er ner i dina utemöbler i konstrotting från Ashfield och ni kan sitta där utan problem hela kvällen.

 

Komplettera din Ashfield hörnsoffa med Ashfield soffbord. Detta kan du köpa i två olika mått; 80x80 och 140x80. Ashfield serien finns i två olika färger; Ashfield beige och Ashfield grå. Vill man så kan man komplettera sin Ashfield hörnsoffa med ett bord i teak. På så sätt kan Ashfield soffgrupp kännas lite mer levande och naturlig i kulörerna och designen.