Battleford serien från Brafab

 

Utemöbler i aluminium blir mer och mer populärt bland människor runt om i världen. Det är underhållsfritt och enkelt att sköta och det rostar inte. Battleford från Brafab är ett alternativ om man vill ha en byggbar loungegrupp med generöst sittdjup. Här skapar du enkelt din egen soffa genom att köpa moduler var för sig och bygger därefter ihop hur du önskar det.

Inred din uteplats, trädgård, balkong eller uterum med utemöbler i aluminium från Brafab och det kommer se modernt, inbjudande och hemtrevligt ut. Och när du köper Battleford från Brafab så får du en härlig komfort på köpet!

 

Soffgrupp i aluminium

 

För att skapa en modern och hemtrevlig utemiljö så är Battleford någonting för dig. Här skapar du enkelt din egen favoritsoffa genom att kombinera hörndel, mittdel och fotpall med varandra. Du bygger din egen soffa precis som du vill ha det. Din utemiljö blir flexibel och komforten blir maximal!

Kombinera den antracitfärgade sitsen med Battleford dynor som går i tre olika kulörer; midnight blue, aqua cool och pearl grey. Dynorna har olefintyg vilket är hållbart för utomhusbruk och vädertåligt. För att få ut maximal användning av din uteplats, trädgård, balkong eller uterum så har Battleford även soffbord och sidobord. Battleford sidobord kan du med hjälp av bygga ut din soffa och använda som avlastning och förvaring, medan Battleford soffbord kan användas som fotpall eller avlastningsbord. Bjud över dina vänner eller din familj och servera kaffe, eller varför inte en drink i kvällssolen? Battleford från Brafab gör så att du skapar en hemtrevlig miljö som är bekväm, snygg, minimalistisk, elegant och inbjudande.

 

Underhållsfria och moderna utemöbler i aluminium

Utemöbler i aluminium blir mer och mer populärt tack vare det underhållsfria materialet. Skulle du få en oönskad fläck på din möbel så går det att tvätta av enkelt med lite vatten och såpa.

Tänk nytt, tänk flexibelt!