Blixt – loungegrupp med fokus på komfort

Blixt är en modern, byggbar loungegrupp från Brafab där man kombinerar komfort, genom stora och inbjudande dynor, med en stilren stomme i vit aluminium. Perfekt för att skapa en mysig och hemtrevlig soffgrupp för din uteplats, altan, trädgård eller balkong. I serien utgår man ifrån en ensitsmodul som man bygger på med en eller flera påbyggnadsmoduler, vilket gör soffgruppen väldigt flexibel. Ensitsmodulen fungerar även som fåtölj i serien. Komplettera göra man gärna med de tillhörande soffborden, som finns i två olika storlekar. De gör sig fint både tillsammans som satsbord eller var för sig.

 

Loungemöbler för den kreativa

Blixt har bekväma och högkvalitativa dynor i vattenavvisande olefintyg i färgerna Clay beige, Dusty pink och Grey sky, som bjuder in till avkoppling och lugn i sommarsolen. Fodralen säljs separat, vilket gör att man kan kombinera och variera i oändlighet. En loungegrupp som öppnar dörren till både omväxling och kreativitet, för mer personliga utemöbler. Seriens bord erbjuder både snygg design och smart funktion med perforerad toppskiva som låter vattnet rinna igenom soffbordet.

 

Aluminium för underhållsfria utemöbler

Stommen i aluminium ger ett lättare och nättare intryck, men bidrar även till minimalt underhåll av era utemöbler. Loungegruppen är enkel att rengöra vid behov och skyddas fördelaktigt med ett passande möbelskydd. Dynorna är vattenavisande och bleks långsammare tack vare olefintyget. Detta bidrar till att dynorna blir mindre känsliga både för vatten och för sol.