Coaldale serien från Brafab

 

Utemöbler i aluminium blir mer och mer populärt bland våra kunder. Det är underhållsfritt och enkelt att sköta och det rostar inte. Coaldale från Brafab är ett alternativ om man vill ha en byggbar loungegrupp med generöst sittdjup. Här skapar du enkelt din egen soffa genom att köpa moduler var för sig och bygger därefter ihop hur du önskar det.

Inred din uteplats, trädgård, balkong eller uterum med utemöbler i aluminium från Brafab och det kommer se modernt, inbjudande och hemtrevligt ut. Och när du köper Coaldale från Brafab så får du en härlig komfort på köpet!

 

Utemöbler i aluminium

 

För att skapa en modern och hemtrevlig utemiljö så är Coaldale någonting för dig. Här skapar du enkelt din egen favoritsoffa genom att kombinera 2 sits-avslut, hörndel, fotpall och mittdel med varandra. Du bygger din egen soffa precis som du vill ha det. Din utemiljö blir flexibel och komforten blir maximal!

Utgå från Coaldale 2 sits-soffa och bygg därefter på hur du själv önskar det. Coaldale stomme är i en antracitgrå lackad aluminium och dynorna är i olefintyg, i en kulör som kallas aqua cool. Komplettera din soffgrupp med Coaldale soffbord eller Coaldale fotpall för att skapa en helhet på din uteplats.

 

Underhållsfria och moderna utemöbler i aluminium

Utemöbler i aluminium blir mer och mer populärt tack vare det underhållsfria materialet. Skulle du få en oönskad fläck på din möbel så går det att tvätta av enkelt med lite vatten och såpa.

Tänk nytt, tänk flexibelt!