Glendon – klassisk konstrotting från Brafab

Glendon är en serie av klassiska konstrottingmöbler från Brafab. Med sin runda och inbjudande design för Glendon tankarna till avkoppling i den varma sommarsolen och trevliga stunder i goda vänners sällskap. Serien erbjuder valmöjligheter när det kommer till soffan, som både finns som en byggbar soffa och en fast 3-sitssoffa.

 

Inbjudande soffgrupp med valmöjligheter

I serien finns en byggbar soffa med hörndel, mittdel och avslut, för att enkelt kunna bygga en soffa som passar just er trädgård eller uteplats. Man kan istället välja en fast 3-sitssoffa man t.ex. har lite mindre yta att röra sig med. Till dessa soffor finns även en fåtölj i serien för att göra soffgruppen komplett. Det finns inget soffbord i serien, men det går lika bra att matcha till ett efter tycke och smak. Varför inte ett fint soffbord i teak för ett mjukt intryck, som går bra ihop med seriens rustikfärgade konstrotting och beigefärgade dynor. Seriens dynor är gjorda i kvalitativt olefintyg som passar utmärkt för utemöbler. Dynorna är bekväma och garanterar behaglig komfort så att ni kan njuta av många underbara sommardagar och kvällar i denna härliga soffgrupp.

Om man önskar matstolar som kompletterar serien fint är Lenora från Brafab ett bra alternativ, då Lenora har samma färg på konstrottingen som Glendon och fungerar trevligt ihop designmässigt.

 

Underhållsfria utemöbler – enkelt och smidigt

Serien är gjord i hållbar konstrotting som kräver minimalt underhåll. Man rengör enkelt med en fuktig trasa vid behov och så blir möblerna som nya igen. Detta gör att man slipper tidkrävande underhåll som vissa andra möbler kräver. Dynorna är gjorda i högkvalitativt olefintyg som är vattenavvisande och vävt med genomfärgade trådar, vilket gör att tyget bleks långsammare jämfört med andra tyger. Perfekt för utemöbler och utomhusbruk.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina möbler med passande möbelskydd, så att man kan njuta av sina fina utemöbler under så lång tid som möjligt.