Gotland serien från Brafab

 

En av dom exklusivare och snyggare serierna från Brafab är Gotland och i år utökas kollektionen med några fler möbler. Här får du en kombination av teak och rostfritt stål som skapar en modern och stilren kollektion av möbler. Utemöbler när dom är som bäst, helt enkelt! Gotland-serien har en läcker formgivning på möblerna och utmärkt sittkomfort för middagar, långa diskussioner och kaffestunder. Upptäck Gotland från Brafab hos Hulténs!

 

Soffgrupp, matgrupp eller solsäng?

 

Gotland från Brafab erbjuder dig möjligheten att inreda hela din uteplats, balkong, trädgård eller uterum med en och samma serie. I Gotland-serien hittar du 3 sits-soffa, fåtölj, pall, bänk, gungstol, matstol, vilsäng, soffbord och matbord. Designen utgår från kombinationen mellan svart, silver och teak vilket bildar en modern och stilren möbelgrupp till din uteplats. Om man så önskar så kan man i ena änden av trädgården eller uteplatsen ha en Gotland 3 sits-soffa tillsammans med fåtölj och soffbord. Komplettera med en Gotland gungstol om ni så önskar, för lite bättre och roligare komfort. I andra änden av trädgården eller uteplatsen kan man inreda ett Gotland matbord tillsammans med matstolar. Om man önskar en bättre komfort på Gotland vilsäng, matstol och fotpall så finns det dynor i samma serie att köpa till.

 

Utemöbler i en blandning av teak och rostfritt stål

 

Utemöbler i rostfritt stål är en smidig lösning för dig som helst undviker för mycket underhåll av dina utemöbler. Skulle du få en oönskad fläck på din möbel så går det att tvätta av enkelt med lite vatten och såpa. När det gäller Gotland-serien från Brafab så har du även ett inslag av teak, vilket gör möbeln lite mer levande och modern. Teak åldras och blir grå så småningom när den står ute men detta går att åtgärda. Svårt smutsad teak behöver rengöras med Wood cleaner från Brafab, medan lätt smuts tvättas bort med vatten och milt diskmedel. Om man önskar att behålla den gyllene färgen som teak utstrålar så kan man olja in möbeln i teakolja en gång om året.