Hassel – tidlösa utemöbler från Brafab

Hassel är en vacker serie utemöbler från Brafab. Med sin öppna flätning i konstrotting och stomme i klassisk teak ger serien en tidlös känsla. De varma färgerna ger ett mjukt och mysigt intryck som passar i de flesta utemiljöer. Oavsett om man önskar att inreda sin uteplats eller balkong, så är Hassel ett utmärkt val för att skapa en hemtrevlig känsla och atmosfär i trädgården eller på altanen.

 

En loungegrupp för de flesta yttorna

I serien ingår en 2,5-sitssoffa, loungefåtölj och matstol. 2,5-sitssoffan är ett perfekt mellanting, inte för stort och inte för litet. Detta gör att serien blir mer anpassningsbar och flexibel än större serier. Soffan och loungefåtöljerna är båda generösa i sin utformning och bjuder in till härligt mys i sommarsolen, gärna i trevligt sällskap utav goda vänner. Eftersom serien säljs utan ryggdynor ges det möjlighet för många valmöjligheter när det kommer till prydnadskuddar och andra detaljer som t.ex. plädar. Välj att styla med kuddar efter eget tycke och smak. Håll det stilrent och naturnära med vackra kuddar i jordtoner eller experimentera med färgglada eller mönstrade kuddar för lite fräckare stil. Det är enbart fantasin som sätter gränserna med denna soffgrupp.

 

En matstol finns även med i serien som öppnar upp för möjligheten att komplettera med en matgrupp som matchar till soffgruppen. Detta skänker enhetlighet åt uteplatsen eller altanen och binder ihop på ett snyggt vis. Serien har inget soffbord eller matbord, vilket ger ytterligare en möjlighet till personlig anpassning. Varför inte ett snyggt teakbord till matstolarna eller två trevliga satsbord till soffgruppen?

 

Tåliga utemöbler i klassisk teak och konstrotting

Teak är ett klassiskt trä som gör sig vackert i utomhusmiljöer. Det är hållbart och tåligt samtidigt som det är lätt att underhålla. Man kan även själv välja om man vill att träet ska behålla sin gyllenbruna färg eller bli klassiskt gråskiftande. Tillsammans med den underhållsfria konstrottingen får man utemöbler som är enkla att underhålla och som är tåliga i det nordiska klimatet.

 

Dynorna är gjorda i högkvalitativt olefintyg som lämpar sig utmärkt för utemöbler. Det är vattenavvisande och bleks långsammare i solen än andra tyger, vilket gör det utmärkt för utomhusbruk och trädgårdsmöbler.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler från väder och vind med ett passande möbelskydd.