Hillmond – moderna & stilrena matbord från Brafab

Hillmond är en stor serie matbord från Brafab. Här är valmöjligheterna stora när det kommer till utförande och storlek på matborden. Serien har ett matbord för de flesta tillfällena och ytorna. Dessutom är alla bord i serien förlängningsbara, vilket ger flexibilitet och stora möjligheter till att anpassa bordet efter tillfället. Oavsett om det är en vanlig söndagsmiddag i det vackra sommarvädret eller någon av sommarens stora festligheter klarar Hillmond matborden detta som en dans.

 

Anpassningsbara och hållbara matbord för din utemiljö

Matborden i Hillmond serien kommer i två olika färger, svart och vitt. I utförandet väljer man mellan hela bordet i aluminium med präglat trämönster eller en trämönstrad laminatskiva (HPL) som finns i färgerna grå och natur. Matborden som är helt i aluminium finns i måtten 160/220x100 och 240/310x100 medan matborden med laminat finns i storlekarna 166/226x100 och 238/297x100. De varierade måtten och möjligheten att välja utförande gör att serien passar i de flesta miljöer och många olika inredningsstilar. Med Hillmonds matbord är det enkelt att göra en snygg och personlig dukning för att skapa och ge en inbjudande och hemtrevlig känsla. Oavsett om det är en familjemiddag med nära och kära, en enkel sommarfrukost under semestern eller om det är det stora midsommarfirandet som står på schemat så är matborden i Hillmond serien perfekta.

 

Aluminium och laminat för den bästa hållbarheten

Hillmond är tillverkade i det underhållsfria och hållbara materialet aluminium. Här behöver man inte oroa sig över vare sig underhåll eller rost. Matborden tvättas av med en fuktig trasa och lite såpa eller annat milt rengöringsmedel när behov uppstår. Laminatvarianten kräver inte mer underhåll än borden som är helt i aluminium, utan det är enbart att rengöra när behovet uppstår.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler från väder och vind med ett passande möbelskydd.