Brafab Ninja

Ninja är en av våra mest populära serier i konstrotting. Serien är tillverkad av konstrotting med en stomme av aluminium och dynor i olefintyg. Upptäck Ninja från Brafab!
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 67

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 67

Sida
per sida
Minskande ordning
Brafab Ninja

Ninja serien från Brafab

 

En av Brafab’s största och mest populära serier av utemöbler i konstrotting är Ninja och det är så kul att se att den stannar ytterligare ett år! Ninja består av oändliga kombinationsmöjligheter och finns att köpa i fyra olika färger; rustik, grått, svart och beige. Man kan lugnt säga att serien innehåller allt du behöver för att bygga en skön soffgrupp eller en bekväm matgrupp helt i din egen stil.

 

Utemöbler i konstrotting

 

Om du vill skapa en modern och mysig utemiljö så är Ninja rätt för dig. Här har du möjlighet att inreda hela din uteplats, trädgård, balkong eller uterum med en och samma serie. På så sätt skapar du en helhet på din uteplats. Bygg din egen soffgrupp med hjälp av Ninja hörna, Ninja mittdel och Ninja avslut eller köp en Ninja 3 sits-soffa och hur många Ninja fåtölj du önskar. Komplettera med soffbord, matbord, karmstol och positionsstol. Serien består av allt du behöver för att skapa den ultimata och gästvänliga uteplatsen.

Ninja matbord finns i olika storlekar och former och kan tillsammans med bekväma stolar ge möjligheten att inreda en inbjudande matplats. Ninja sidobord ger dig praktisk förvaring och möjligheten att lasta av vid behov. Ta en sovstund eller en lässtund i Ninja solsäng och koppla av medan du njuter av det fina vädret. Och för att få ytterligare bekvämlighet i Ninja karmstol och Ninja positionsstol så finns det Ninja dynor som passar perfekt till utemöblerna. Ninja dynor finns i flera olika designer och kulörer och dessa hittar ni hos oss på Hulténs.

Vi på Hulténs vill även passa på och rekommendera Ninja vilsäng. Denna är inte bara populär bland vuxna utan även bland barnen. Ninja vilsäng tar din uteplats och trädgård till en helt ny nivå. Unna dig en lugn stund, koppla av och njut av tystnaden.

Bryt av konstrottingen genom att kombinera den tillsammans med utemöbler i teak. Det ger konstrottingen en helhet och det får din uteplats att kännas varmare.

 

Underhållsfri och bekvämlig konstrotting för utomhusbruk

Mycket av den kostrotting som finns på marknaden innehåller en hög andel återvunnen plast som både är svagare och har en sämre UV-resistens. Brafab strävar efter att använda den starkare konstrottingen i deras möbler. Denna kallas ”virgin”.

Att välja utemöbler i konstrotting kan underlätta en hel del för dig. Det är underhållsfritt och enkelt att ta hand om. För att rengöra en utemöbel i konstrotting så behöver du i princip endast använda dig av en fuktig trasa och lite diskmedel. Brafab har sin egen plastrengöring som är suverän för utemöbler i konstrotting.

Copyright © 2020 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: hultens@hultens.se. All rights reserved.