Rana – utemöbler med stora valmöjligheter

Rana är en stor och komplett serie utemöbler i aluminium från Brafab. Enkla och moderna linjer i avslappnad stil kombineras med bekvämlighet och komfort. Serien gör det möjligt att enkelt välja just den lösningen som passar er trädgård och uteplats. Stora valmöjligheter utan att det blir omständligt eller komplicerat. Enkelhet är ett framträdande ledord för serien, givetvis utan att kompromissa med vare sig design eller komfort.

 

Soffgrupp och matgrupp med modern design och komfort

Seriens stomme kommer i två olika färger, svart och vitt, medan väven och dynorna alltid är svarta. Soffgrupperna i serien kommer i flera olika färdiga alternativ och i två olika höjder. Detta ger möjlighet att välja mellan loungegrupp och soffgrupp.

 

Loungegruppen (låg) består utav en 2,5-sitssoffa med två fåtöljer samt ett bord och motsvarande för soffgruppen (hög) utgörs av en 3-sitsoffa med två fåtöljer samt ett bord. Hörngrupperna består utav två liksidiga hörnsoffor med bord, två vänsterställda med bord och två högerställda med bord.

 

I serien ingår även alternativ för att ställa ihop er egen matgrupp, välj mellan stapelbara karmstolar och positionsstolar samt matbord i två olika storlekar. Här har ni verkligen möjlighet att skapa en matgrupp som passar just er. Serien bjuder även på trevliga komplettment i form av en fotpall och en solsäng. Perfekt för att knyta ihop uteplatsen och få en känsla av enhetlighet.

 

Underhållsfria utemöbler för din trädgård eller uteplats

Seriens stomme är tillverkad i underhållsfri aluminium, vilket gör att serien har minimalt underhåll och är hållbar för utomhusbruk. Rengöring behövs enbart vid behov och görs enkelt med vatten och lite såpa. Matstolarna, solsängen och fotpallen i serien har sitsar gjorda i texileneväv som en populär plastväv för utemöbler med sin hållbarhet och tålighet mot väder och vind. Fåtöljerna och soffornas dynor är gjorda i högkvalitativt olefintyg som är vattenavvisande och bleks långsammare i solen jämfört med många andra tyger.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler från väder och vind med ett passande möbelskydd.