Samvaro – en klassisk serie utemöbler i aluminium från Brafab

Samvaro är en serie där klassisk möter modern med genomtänkt design. Den mer rundade stilen ger ett välkommande intryck, men tillför även extra komfort. Serien öppnar upp för mängder av kombinationsmöjligheter med både en byggbar soffgrupp, 3-sitssoffa, fåtölj och två soffbord samt en matgrupp med matbord och matstolar.

Loungegrupp och matgrupp för din mysiga trädgård eller uteplats

I serien finns en 3-sitssoffa, 2-sitsavslut, hörndel, mittdel samt en fåtölj och två soffbord som ger möjlighet att skapa en loungegrupp som passar just er uteplats, trädgård eller altan. För ett mer enhetligt intryck kan man även kombinera med seriens matgrupp där det ingår matbord med upp till åtta sittplatser samt tillhörande matstolar. Både matbordet och soffborden har en glasskiva som är 3D-printad, vilket ger en snygg och modern betonglook. Soffborden har även en smart förvaringsskiva under bordsskivan där man enkelt kan lägga undan tidningar eller andra prylar. Matstolarna erbjuder bra sittkomfort och den rundade ryggdynan gör det möjligt att sitta länge utan att tumma på bekvämligheten. För ytterligare personlig touch kommer stommen i antracit, vit eller khaki. Dessa kombineras med färgerna Pearl grey (antracit & vit) och Sand (khaki) på dynorna.

Aluminium – för det enkla och underhållsfria utemöblerna

Seriens vattenavvisande dynor i olefintyg tillsammans med stommen i aluminium gör serien lättskött och enkel att underhålla. Brafab har tagit fram materialen med stor omsorg och eftertanke med fokus på funktion och minimalt underhåll. Olefintyget gör att dynorna är mer tåliga mot solens strålar och inte bleks lika snabbt som andra tyger. Detta kombineras med en vattenavvisande behandling som gör dynorna mer tåliga mot väder och vind. Aluminium är ett material som är tacksamt för utemöbler. Det ger inte bara ett lättare och mer modernt intryck utan är även smidigt att hålla efter. Vid behov är det enbart att tvätta av möblerna med vatten och såpa, så blir matgruppen eller soffgruppen som ny igen. Den 3D printade glasskivan som finns på samtliga bord är enkel att rengöra och kräver mindre underhåll än ett bord i betong, utan att man behöver kompromissa om den trendiga betonglooken.