Taverny serien från Brafab

 

Vi välkomnar återigen Brafab’s serie Taverny med öppna armar till oss på Hulténs. Efter vår storslagna försäljning av Taverny soffbord under våren och sommaren 2019 så har Brafab nu utökat kollektionen med fler designer, modeller och kulörer. Detta har både vi och kunderna längtat efter! Komplettera din loungegrupp eller soffgrupp med ett stilrent Taverny soffbord och din uteplats, trädgård eller utomhus kommer kännas som att det är taget ur en inredningskatalog.

 

Trendiga soffbord i många utföranden

 

Taverny soffbord blev snabbt ett populärt komplement till soffgrupperna under våren och sommaren 2019 tack vare det underhållsfria materialet. I år finns detta stilrena och moderna soffbord att köpa även med rostrött (bränd paprika) underrede. Underredet är tillverkat i aluminium vilket innebär att det är underhållsfritt och enkel att sköta. Brafab har även utökat Taverny serien med tre nya bordsskivor; matt vit, matt svart och matt grå. Bordskivorna är en extra tålig laminatskiva och går att köpa i 65 cm och 85 cm.

Vi på Hulténs tycker att Taverny soffbord gör sig bäst ihop med varandra, dvs. ett soffbord som är 85 cm och ett soffbord som är 65 cm.

 

Byggbart soffbord för utomhusbruk

 

Med hjälp av Taverny soffbord kan du kompletterna din soffgrupp och göra den ännu mer användbar, bekväm och inbjudande. På så sätt får du dessutom ut det mesta av din uteplats, trädgård, balkong eller uterum.