Rottingfåtöljer

Läs mer

Rottingfåtölj - vackert för uteplatsen

Behöver du uppdatera din uteplats? Vi har ett stort utbud av rottingfåtöljer i vackra designs. Alla våra trädgårdsmöbler är handvävda för att säkerställa att varje uppsättning är av hög kvalitet. Så om du är i behov av fåtöljer är rottingfåtölj det perfekta valet.

Vårt sortiment av möbler i rotting tar inte slut där, vi även har även ett stort utbud av trädgårdsmöbler i rotting. Den här typen av möbler är ett måste för avslappnade middagar utomhus, och med ett rottingbord och rottingstolar kan de vara kompakta när de inte används. 

Rottingfåtöljer - Både snygga och hållbara

Vårt breda utbud av rottingfåtöljer kommer utan tvekan att ge välbehövlig komfort. Våra set finns i en rad olika färger, inklusive svarta, grå eller bruna rottingmöbler. Välj bland en rad olika stilar, bland annat matset i rotting som, där du kan välja rottingbord och -stolar i en rad olika färger och kollektioner. Du kan också hitta mindre matgrupper, inklusive våra balkongmöbler i rotting - perfekt för dig som saknar utrymme.

Från rottingmöbler för ett mer intimt mindre utrymme, rottingsoffor för en större sammankomst, eller en solstol i konstrotting där du kan slappna av! I vårt utbud av rottingmöbler hittar du allt du kan önska för ett uterum av rottingmöbler. Förutom rottingfåtöljer har vi bland annat:

  • Rottingsoffa
  • Rottingstolar
  • Matbord i rotting
  • Soffbord i rotting
  • Rottingpallar

Skillnad mellan naturlig rotting och konstrotting

En rottingfåtölj kan antingen vara tillverkade av naturlig rotting, en av över 600 arter av tropiska palmer, eller av syntetiska fibrer. Därför har många människor svårt att välja mellan de två alternativen. I syfte att göra ditt beslut lättare kommer vi att ta en närmare titt på en rottingfåtölj av naturlig och syntetisk rotting och jämföra både deras för- och nackdelar.

Naturliga eller konstrotting - Design

Både trädgårdsgrupper i naturlig rotting och syntetisk rotting finns i olika stilar. Variationer i design och former gör att båda ser lika tilltalande ut. Båda dessa trädgårdsset ger därför din trädgårdsterrass ett elegant och sofistikerat utseende. 

Många köpare föredrar dock naturlig över syntetisk. De anser att naturlig rotting har en speciell estetisk effekt. Vävningen och kvaliteten på de fibrer som används för att tillverka uppsättningarna bidrar också till deras allmänna attraktionskraft.

Naturliga eller konstrotting - Hållbarhet

Naturlig rotting är mycket stark och hållbar, men den tål inte alla väderförhållanden. De håller längre om de förvaras inomhus och sköts på rätt sätt. Trädgårdsmöbler i syntetisk rotting är däremot oftast tillverkade av plast. Detta gör att de flesta uppsättningar är motståndskraftiga mot alla väderförhållanden. 

De syntetiska rottinguppsättningarna är också ganska starka och hållbara. Med rätt skötsel håller dessa uppsättningar mycket länge även om de hålls utomhus. Framför allt beror hållbarheten hos dina rottingmöbler på kvaliteten på de fibrer som används. Vi förser alla våra köpare med trädgårdsmöbler i naturlig och syntetisk rotting av bästa kvalitet.

Naturligt eller konst rottingfåtölj - Komfort

Du vill definitivt inte ha en obekväm sittplats i din trädgård. Att ta hänsyn till komforten är mycket viktigt. Både trädgårdsmöbler av naturlig och syntetisk rotting är lika bekväma. Dessutom levereras båda dessa uppsättningar med kuddar som ytterligare ökar komforten. Komforten i ditt rottingträdgårdset beror på andra viktiga faktorer som storleken på ditt trädgårdset och kvaliteten på vävningen.

Naturliga eller konst rottingfåtölj - Skötsel och underhåll

Det är mycket enkelt att rengöra både naturliga och syntetiska rottingmöbler. Du behöver helt enkelt bara använda milt tvålvatten. Det är lätt att underhålla ditt trädgårdset i syntetisk rotting eftersom det använder väderbeständigt material. Här på Hulténs använder vi bara det bästa väderbeständiga materialet. 

Du kan ha dina trädgårdsmöbler utomhus under hela året utan att behöva oroa dig för väderförhållandena. Möbelskydd bör dock tillämpas på dina trädgårdsmöbler i naturlig rotting. Alternativt kan du förvara dem inomhus eller ge dem ett skyddande lager av lack.

Köp din rottingfåtölj hos oss

Njut av utemöbler utan den höga prislappen och lägg till våra fantastiska rottingmöbler i din trädgård. Våra unika trädgårdsmöbler ser till att du får ett uterum som du är stolt över. Med våra uppsättningar av utemöbler kommer dina vänner, din familj och till och med dina grannar att bli avundsjuka på dina trädgårdsmöbler. 


Har du några frågor eller funderingar om våra produkter? Då kan du kontakta vår kundtjänst. Du kan ringa oss på 046 25 02 52 eller skicka e-post till support@hultens.se. Din beställning kommer att skickas i en snabb leverans till din adress. Du är även varmt välkommen in till vår butik om du befinner dig i närheten av Staffanstorp.