Möbelskydd

Vi erbjuder ett stort sortiment av möbelskydd i olika storlekar. I sortimentet finns även vattentäta möbelskydd. Hitta överdraget som passar din utemöbel bäst hos Huténs!
Populära filter Shopping Options
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 165

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 165

Sida
per sida
Minskande ordning
Möbelskydd

Överdrag utemöbler

Behöver du ett formsytt möbelskydd eller möbelöverdrag till utemöbler och loungemöbler eller är du trött på att använda presenning varenda gång du behöver skydd till utemöbler? På denna sida finner du möbelskydd som är bra som skydd till utemöbler som loungemöbler, matgrupper och soffgrupper när du inte använder dem. Genom att använda ett möbelskydd eller möbelöverdrag kan du spara mycket tid i form av underhåll, speciellt när det gäller trädgårdsmöbler i olika träslag. I vårt sortiment av möbelskydd och möbelöverdrag finner du skydd till trädgårdsmöbler som matgrupper, soffgrupper, loungemöbler och loungegrupper. Vi har även möbelskydd och hörnsoffskydd till utemöbler som modulsoffor och andra utemöbelskydd som skydd till, hammock, solsängar, parasoller, däckstolar med mera. Vi har ofta möbelskydd från Brafab hemma för snabb leverans!

Vattentäta skydd 

I vårt stora sortiment av överdrag till trädgårdsmöbler har vi även vattentäta alternativ. Med ett möbelskydd från AeroCover kan du säkerställa att dina utemöbler inte blir blöta. AeroCover möbleskydd håller även en väldigt hög färgäkthet, vilket gör att överdraget inte bleks i första hand. I sortimentet finns överdrag till bord, stol, soffa, hörnsoffor, grill och mycket mer. Välkomme att handla ditt utemöbel överdrag hos Hulténs.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.