Specifikationer

Färg Brun
Material Furu
Lev.art nummer 7101470

Beskrivning

Ge din gamla Grythyttan fåtölj A2 en nytt liv med en komplett utbytessats i obehandlad furu! Med denna sats kan du enkelt fräscha upp dina gamla stativ och ge dem ett nytt utseende.

 

Satsen innehåller fem sittbrädor, fem ryggbrädor och två armstöd. Sittbrädornas bredd är 50 cm och brädorna på bilden är oljade. Nya skruvar ingår i satsen för enkel montering. Perfekt för att bevara en klassisk design och ge den en modern touch.

Recensioner

Varumärke

GRYTHYTTAN MÖBLER, EN KLASSIKER

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande VD Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler. Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler.

 

TIDLÖSA TRÄDGÅRDSMÖBLER

Designspråket är starkt påverkat av den rådande tidens funktionalism. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag håller de till i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap.

Nedan finner du klassiska Grythyttan utemöbler.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 1 240,00 kr

Specifikationer

Färg Brun
Material Furu
Lev.art nummer 7101470