Dynbox

Här finner du förvaringsboxar i olika material som konstrotting, teak, metall, aluminium och plast för att du ska kunna matcha dynboxen tillsammans med dina utemöbler.
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 74

Sida
per sida
Minskande ordning
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 74

Sida
per sida
Minskande ordning
Dynbox

Dynbox för praktisk förvaring

Att köpa en ny soffgrupp till uteplatsen kan bli riktigt trevligt, ända tills man slås av tanken - Var ska vi förvara alla dynor? Det finns en mängd olika dynboxar som vi samlat på denna sidan. Här finner du förvaringsboxar i olika material som konstrotting, teak, metall, aluminium och plast för att du ska kunna matcha den tillsammans med dina utemöbler. Behovet av extra förvaring utomhus kan vara olika, vissa behöver kanske bara till ett par sittdynor medan andra kanske behöver till dynorna i soffgruppen eller till och med cyklar. Därför har vi dynlådor i många storlekar att erbjuda. En del av dynlådorna har lock medan andra har både lock och dörrar. Vi säljer även dynlådor med hjul för enkel förflyttning. Bläddra mellan dynboxar och dynlådor i många olika material och storlekar.

Fina dynor med en stor eller liten dynlåda

Vi erbjuder ett gediget sortiment av dynlådor och förvaringsboxar. Hos oss kan du hitta stora och små dynboxar där du får plats med allt du behöver. Vår största leverantör Biohort har även lösningar för förvaring av ved, förvaring av poolredskap och många fler förvaringslådor. Förvara dina dynor säkert med en dynbox från Hulténs. Tänk på att dynorna ska vara torra innan de förvaras instängda i en dynlåda. Med en förvaringslåda för dynor är dynorna torra och fina när de plockas fram för användning.

Förvaringslåda med snabb leverans

Vi på Hulténs brinner för utelivet. Och för att förvara dynor på ett praktiskt sätt har vi ett noga utvalt sortiment av förvaringslådor. En förvaringslåda från Biohort, Hillerstorp, Cane-Line eller Brafab kommer ge din trädgård en snygg inredningsdetalj som också är mycket praktisk. Inpireras av snygga förvaringslådor hos Hulténs! Har du några funderingar eller frågor om dynboxarna i vårt sortiment är du välkommen in i vår butik eller kontakta vår trevliga kundtjänst per telefon, e-post eller chatt så hjälper vi dig gärna med frågorna runt detta.

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.