Karmstolar

Komfortabla karmstolar till din uteplats

En karmstol är en väldigt komfortabel utemöbel. Den ger dig extra stöd för armarna när du njuter av utelivet på din uteplats. Vi erbjuder ett av skandinaviens största sortiment av just karmstolar. 

I vårt sortiment av karmstolar finns material som teak, konstrotting, aluminium, trä, rotting och mycket mer. Via vår filtrering- och sökfunktion kan du enkelt ställa in kriterier som gör att du kan hitta rätt utestol - vare sig det är en rottingstol, stapelstol, karmstol eller teakstol. Inspireras av våra karmstolar och köp en redan idag.

 

En karmstol för varje tillfälle

På Hulténs hittar du karmstolar tillverkade av nästan alla tillgängliga material av god kvalitet; trä, metall, rotting och kombinationer. Det finns en stol för varje tillfälle; slappa i solskenet, njuta av ditt morgonkaffe, äta middag med familj och vänner eller bara sitta i ett hörn av trädgården och uppskatta ditt hårda trädgårdsarbete. 

Några av våra karmstolar är också bra för inomhusbruk med deras mysiga design och behagliga komfor. 

Du kan också hitta möbler för vinterträdgårdar här. Eftersom dessa utrymmen ofta är ouppvärmda på vintern är konstrotting utmärkt för att klara extrema temperaturer som är motståndskraftiga mot mögel och fukt. 

 

Mysiga och behagliga karmstolar till mindre utrymmen

Om du har en liten balkong kan en hopfällbar karmstol vara en bra idé, då kan de enkelt ställas upp mot väggen när de inte används. Extra sittplatser för en familjefest behöver heller inte vara ett problem med våra lätta och behagliga stolar som tar noll utrymme att förvara. 

Då behöver du inte ha en stor trädgård eller uteplats för att njuta av en avkopplande plats.

 

Hitta en karmstol som passar ditt behov 

Karmstolar har ökat i popularitet nyligen eftersom de är så mångsidiga, från att ställa i ett hörn där du kan fly till med en drink och en bra bok till ett bekvämt tillskott till balkongen. Materialen som används varierar från hållbart teak, rostfritt aluminium och pulverlackerat stål till rotting och konstrotting.

Oavsett material kan du vara säker på att det är den bästa kvaliteten och konstruerad enligt högsta standard. Mängden underhåll beror på vilken typ av stol som valts.

 

Hitta uteplatsens nya karmstolar på Hulténs idag 

Invig den bästa årstiden med en ny, mysig karmstol och matcha det med ett härligt utebord som rymmer hela familjen. Ta också en titt på det stora urvalet av snygga utesoffor.

Karmstolar