Beskrivning

Agner ullmatta från danska Linie Design är tillverkad av ren ull och bär en unik design skapad av Urd Moll Gundermann. Varje exemplar är handgjort av skickliga hantverkare,. Denna stora matta är perfekt för att skapa ett varmt och ombonat hem i vardagsrummet. Ullen ger en naturlig mjukhet och värme till rummet samtidigt som den bidrar till en behaglig atmosfär. Agner-mattan är tillverkad med omsorg och uppmärksamhet på detaljer, vilket garanterar en högkvalitativ produkt som kommer att hålla länge och ge glädje i många år framöver.

Varumärke

Välkommen till Linie Design - Hemmet för handgjorda mästerverk i mattvärlden

Vid skapandet av en inbjudande och stilfull inredning är en matta en av de mest avgörande elementen. Det är en konstform som både kan förhöja rummets atmosfär och ge en behaglig känsla under fötterna. Hos Linie Design, ett världsberömt varumärke inom mattindustrin, hittar du enastående handgjorda mattor som är utformade för att erbjuda en perfekt kombination av stil, kvalitet och funktion.

Linie Design är känt för att skapa mästerverk i form av mattor som är både tidlösa och moderna. Varje matta är noga utformad och tillverkad för hand med stor passion och expertis. Genom att kombinera traditionella tekniker med modern design skapas unika konstverk som förvandlar varje rum till något extraordinärt.

Sortimentet av Linie Design-mattor är mångfacetterat och har något för varje smak och inredningsstil. Du kan välja mellan ett brett utbud av färger, mönster och material, från mjuka ullmattor till eleganta lädermattor. Oavsett om du föredrar en minimalistisk och nordisk stil eller en mer färgstark och bohemisk atmosfär, finns det en Linie Design-matta som kommer att passa perfekt in i ditt hem.

Det som verkligen skiljer Linie Design från andra varumärken är deras engagemang för hållbarhet och miljövänlighet. De strävar efter att minimera sin påverkan på naturen genom att använda miljövänliga material och processer. Genom att välja en Linie Design-matta kan du vara säker på att du investerar i en produkt som är både vacker och ansvarsfullt tillverkad.

När du köper en Linie Design-matta får du inte bara en kvalitetsprodukt utan även en unik berättelse att dela med dina gäster. Varje matta bär på historien om de skickliga hantverkare som lagt ner sin tid och kunskap för att skapa den. Dessa mattor är mer än bara en dekorativ accessoar - de är en form av konst som förmedlar en känsla av äkthet och unicitet till ditt hem.

Välj Linie Design och ge ditt hem en touch av elegans och exklusivitet. Låt mattorna skapa en varm och inbjudande atmosfär samtidigt som de blir praktiska och bekväma ytor att gå på. Utforska vår samling av handgjorda mästerverk och låt ditt hem berätta en historia genom Linie Design-mattor. Köp nu och förvandla ditt hem till en plats av skönhet och inspirerande design.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 5 250,00 kr

Egenskaper

EAN 5707437367953
Färg Beige
Leverantörens Artikelnummer 20517704
Produkttyp Matta
Material Ull
Bredd 140
Längd 200