Komplettera med

Specifikationer

Märke Glatz
Färg Taupe
Form Runt
Material Aluminium
Bredd 250 cm
Diameter 250 cm
Lev.art nummer 20600250171151

Specifikationer

Märke Glatz
Färg Taupe
Form Runt
Material Aluminium
Bredd 250 cm
Diameter 250 cm
Lev.art nummer 20600250171151

Beskrivning

Alu-Smart 250 cm i taupe är, som namnet antyder, ett väldigt smart parasoll. Alu-Smart är enkelt att fälla upp och fälla ner för vem som helst, vare sig längd eller styrka. Det har nämligen en smart "Push-Up" funktion som gör att det blir enkelt att fälla upp parasollet. Se videon nedan för mer insyn i hur smidig Alu-Smart är.

 

Glatz minsta aluminiumparasoll har mycket att erbjuda. I vissa situationer är det helt enkelt bäst! Vare sig på balkongen eller terrassen: med dess praktiska dimensioner är Alu Smart ett idealiskt solskydd för små utrymmen och passar nästan alla oregelbundet formade hörn. Alu Smart kan vinklas eller justeras i höjd efter behov . Alu Smart är också perfekt i kombination med Glatz större parasoller. Ytterligare pluspoäng: ramen är tillverkad av aluminium och tyget går att byta.

Fot ingår ej i priset.

 

UV-Skydd

Varje solskydd ger skydd mot solen men inte alla skyddar dig från farliga UV-strålar. Ultraviolett strålning är indelad i UVA, UVB och UVC våg intervall. Ju kortare våglängdsområde, desto mer skadligt är det för din hud.  I detta avseende är Glatz steget före andra tillverkare då de använder sig av ett tätt vävt tyg som filtrerar UV-strålarna. Glatz är klassade UPF 50+ i linje med den Australienska standarden. UPF står för "Ultraviolet Protection Factor" och är ett program framtaget av den australienska regeringen då UV-strålningen i Australien kan vara väldigt farlig och hög. Allt material från Glatz AG bär den globala varumärkesskyddade UPF stämpeln. Solskyddsskalan går mellan 15 och 50, 50 är den bästa och ger det allra bästa skyddet mot UV-strålning.

Alla tyger Glatz erbjuder är UPF 50+ klassade.

 

Färgäkthet

Inte bara stativet, men också parasolltyget måste vara starkt mot en stark UV-strålning. När ett parasoll ständigt utsätts för solen så bleks det med tiden. Hur mycket och hur snabbt beror självklart på kvalitetsvalet i tyget. Easy kollektionen är utrustad med Glatz klass 2 tyg. Även i konstant, direkt solljus står Glatz Easy emot blekning mellan 80-160 dagar.

 

Recensioner

Varumärke

Glatz - 100 års erfarenhet av parasoll

Formad av erfarenhet och upprätthålls av visionen - det är kärnan i Glatz! Som ett familjeföretag, sätter de hjärta, själ och know-how i design och tillverkning av solskydd och parasoll. Det är inte förvånande att Glatz har en 120 års lång historia - och är en av de ledande solskyddstillverkarna i Europa och hela världen. . Gemensamt för alla Glatz parasoll är att de är UPF 50+ klassade och följer Australienska standarden. UPF står för "Ultraviolet Protection Factor" och är ett program framtaget av den australienska regeringen då UV-strålningen i Australien kan vara väldigt farlig och hög. Allt material från Glatz AG bär den globala varumärkesskyddade UPF stämpeln. Solskyddsskalan går mellan 15 och 50, 50 är den bästa och ger det allra bästa skyddet mot UV-strålning. Alla tyger Glatz erbjuder i sina parasoll är UPF 50+ klassade.

 

Stora och små parasoll

I vårt stora utbud av Glatz parasoll hittar du stora och små parasoll av hög kvalité. Här kan du hitta frihängande parasoll och parasoll med centrumpåle. Du kan också hitta till exempel runda parasoller, fyrkantiga parasoller, rektangulära parasoller, hängparasoller och mycket fler. Glatz tillverkar aluminiumparasoll och teakparasoll för absolut bästa kvalité. Om du bor i en lägenhet med balkong och har lite mindre utrymme så kan du köpa ett passande parasoll till balkongen. Våra balkongparasoll går att vinkla och kan fästas på balkongen på ett yteffektivt sätt med hjälp av våra Parasollfötter. Glatz frihängande parasoll håller en hög kvalité och har en lång livslängd. Våra frihängande parasoll går att vinkla och finns i olika storlekar. I Glatz kollektion finns många olika typer av parasoll. Storsäljaren Alu-Smart är en väldigt praktisk lösning för vilken terrass som helst. Parasollen går att höja och sänka samtidigt som den går att vinkla på båda håll. Alu-Smart finns i flera olika storlekar och finns som rektangulärt, fyrkantigt och runt parasoll. I vårt utbud hitta du även Sombrano, Sunwing, Alu-Twist, Aura, Pendalex, Fortino och många fler parasoll från Glatz.

 

Parasoll för restaurangen

Vi har ett stort utbud av Glatz parasoll till restaurang och café. Det finns bland annat stora parasoll i aluminium som håller väldigt länge. Dessa går även att vinkla, vissa modeller går även att höja och sänka för optimalt solskydd på din restaurangs uteservering. Det finns frihängande parasoll vilket förenklar möbleringen under parasollet och det finns klassiska parasoll med centrum påle. Är du i behov av ett stort parasoll så är Castello, Fortello eller Palazzo ett väldigt bra alternativ. Dessa parasoll har flera olika tillval och du kan till exempel regnskydd, värmare och belysning. Du kan även köpa till en motor för upp- och nedfällning av vissa parasoll i Glatz sortiment. Välkommen att kika runt hos oss på Hulténs, skulle det dyka upp några frågor så är du varmt välkommen att kontakta en av våra säljare för en genomgång av Glatz olika parasoller.

Hos oss på Hulténs finner du ett noga utvalt sortiment av prisvärda kvalitetsparasoll med bra färgäkthet från Glatz. Vi har även olika parasollskydd som gör att du kan skydda ditt Glatz parasoll när du inte använder det.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 2 767,50 kr