Specifikationer

Färg Flerfärgad
Material Ull
Bredd 250 cm
Längd 350 cm
Lev.art nummer 20387997

Beskrivning

Arguto-ullmattan från danska Linie Design är ett utmärkt val för den som söker en stilfull och grafisk inredningsdetalj. Med sitt geometriska formspråk och dova, harmoniserande toner erbjuder den en enkel matchning med övrig inredning i rummet. Den handtuftade mattan har en tät och jämnskuren lugg som inte bara ger den en elegant och väldefinierad yta, utan också gör den otroligt mjuk att kliva på. Det är en fröjd för fötterna att känna den mjuka komforten vid varje steg. Arguto-mattan är mycket mångsidig och passar lika bra intill sängen som under vardagsrumsbordet. Den kommer att ge en extra touch av stil och elegance till vilket rum den än placeras i. Med sin höga kvalitet och noggrant utförda design är Arguto-mattan ett uttryck för Linie Designs engagemang för att skapa tidlösa och vackra inredningsdetaljer. Dess estetiska tilltalande formspråk kombinerat med dess funktionella egenskaper gör den till en perfekt investering för att förhöja atmosfären och komforten i ditt hem.

Recensioner

Varumärke

Välkommen till Linie Design - Hemmet för handgjorda mästerverk i mattvärlden

Vid skapandet av en inbjudande och stilfull inredning är en matta en av de mest avgörande elementen. Det är en konstform som både kan förhöja rummets atmosfär och ge en behaglig känsla under fötterna. Hos Linie Design, ett världsberömt varumärke inom mattindustrin, hittar du enastående handgjorda mattor som är utformade för att erbjuda en perfekt kombination av stil, kvalitet och funktion.

Linie Design är känt för att skapa mästerverk i form av mattor som är både tidlösa och moderna. Varje matta är noga utformad och tillverkad för hand med stor passion och expertis. Genom att kombinera traditionella tekniker med modern design skapas unika konstverk som förvandlar varje rum till något extraordinärt.

Sortimentet av Linie Design-mattor är mångfacetterat och har något för varje smak och inredningsstil. Du kan välja mellan ett brett utbud av färger, mönster och material, från mjuka ullmattor till eleganta lädermattor. Oavsett om du föredrar en minimalistisk och nordisk stil eller en mer färgstark och bohemisk atmosfär, finns det en Linie Design-matta som kommer att passa perfekt in i ditt hem.

Det som verkligen skiljer Linie Design från andra varumärken är deras engagemang för hållbarhet och miljövänlighet. De strävar efter att minimera sin påverkan på naturen genom att använda miljövänliga material och processer. Genom att välja en Linie Design-matta kan du vara säker på att du investerar i en produkt som är både vacker och ansvarsfullt tillverkad.

När du köper en Linie Design-matta får du inte bara en kvalitetsprodukt utan även en unik berättelse att dela med dina gäster. Varje matta bär på historien om de skickliga hantverkare som lagt ner sin tid och kunskap för att skapa den. Dessa mattor är mer än bara en dekorativ accessoar - de är en form av konst som förmedlar en känsla av äkthet och unicitet till ditt hem.

Välj Linie Design och ge ditt hem en touch av elegans och exklusivitet. Låt mattorna skapa en varm och inbjudande atmosfär samtidigt som de blir praktiska och bekväma ytor att gå på. Utforska vår samling av handgjorda mästerverk och låt ditt hem berätta en historia genom Linie Design-mattor. Köp nu och förvandla ditt hem till en plats av skönhet och inspirerande design.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 15 637,50 kr

Specifikationer

Färg Flerfärgad
Material Ull
Bredd 250 cm
Längd 350 cm
Lev.art nummer 20387997