Artwood

Taklampa Nest Mässing 80 Cm

24 305 kr 27 005 kr
Prishistorik
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
24 305 kr 27 005 kr
Prishistorik
-
+
Lägg i varukorgen
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Komplettera med

Specifikationer

Bredd 80 cm
Diameter 80 cm
Höjd 86 cm
Färg Mässing
Märke Artwood
Material Stål
Ingår ljuskälla Nej
EAN 7340127129745
Lev.art nummer 82-20540
Finns i vår utställning Nej

Specifikationer

Bredd 80 cm
Diameter 80 cm
Höjd 86 cm
Färg Mässing
Märke Artwood
Material Stål
Ingår ljuskälla Nej
EAN 7340127129745
Lev.art nummer 82-20540
Finns i vår utställning Nej

Beskrivning

Nest är en modern taklampa i mässing från Artwood. Kedjan till taklampan är 60 cm lång. En extra kedja på 60 cm till lampan finns som tillval.

Sockel: E14, max 25 W. Ljuskällor ingår ej.

  • Modern taklampa från Artwood
  • Tillverkad av metall
  • Diameter Ø80 cm, Höjd 86 cm, Vikt 13 kg

Artwood erbjuder ett stort sortiment av olika lampor i material som metall, trä, tyg och mycket mer. Med en lampa från Artwood kan du garanterat skapa en unik detalj till din inredning.

Recensioner

Varumärke

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

 

Kvalitetsmöbler med hög komfort
När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

 

Inredning - med en egen prägel
Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 24 304,50 kr