Cane-Line

Aspect Soffbord 60X120 cm

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
19 550 kr 23 000 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Cane-Line
Färg Brun
Produkttyp Soffbord
Material Teak
Längd 120 cm
Bredd 60 cm
Höjd 31 cm

Beskrivning

Soffbord Aspect från danska Cane-Line.

Ett välgjort bord att ha på uteplatsen, trädgården eller uterummet. Benställning i massiv kan kombineras med bordsskivor i olika material.

Bordet kan med fördel kompletteras med någon av Cane-Lines komfortabla matstolar för en inbjudande matgrupp.

Recensioner

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Cane-Line
Färg Brun
Produkttyp Soffbord
Material Teak
Längd 120 cm
Bredd 60 cm
Höjd 31 cm