Skagerak

Atlantis Parasoll 330 cm Meranti

Mer info

Beskrivning

För fulla segel som när ett fartyg är vackrast när alla segel sätts, är ett parasoll en viktig detalj över en uppsättning av utemöbler!

Kombinationen av trä och slitstark polyester skapar direkt ett parasoll i toppkvalité. Atlantis parasollet från Skagerak finns även med en aluminiumstång. Oavsett vilket du väljer kommer Atlantis passar in till ditt möblemang eller uteplats och skapar en dekorativ del av trädgården med sina fräscha vita nyans.

Den smarta designen i Atlantis är också nämnvärd, Skagerak har installerat en ventilationsanordning i toppen som förhindrar att värmen stannar under parasollet vid höga temperaturer.

Atlantis finns i två olika storlekar.

- Välj vilken storlek som passar dig bäst! 

 


 

Varumärke: Skagerak 

Skagerak är ett familjeföretag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets - och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skagerak är grundat och har fortfarande sitt säte på Jylland i Danmark. Många av Skageraks möbler är designade av internationellt erkända designers. 

Varumärke

Skagerak möbler i dansk design

Skagerak är en familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.

Se Skageraks stora sortiment av utemöbler och accessoarer nedan.

Egenskaper

EAN 5706420040422
Färg Vit
Leverantörens Artikelnummer S1910090
Material Meranti
Tjocklek på stomme 48 mm
Parasolltyp Centrum påle
Diameter 330
Bredd 330
Höjd 275
Form Runt
Längd 22
Produkttyp Parasoll