Specifikationer

Färg Grön
Material Plast
Höjd 150 cm
Lev.art nummer 7322-150

Beskrivning

Mr Plant är en av Europas ledande leverantörer av konstgjorda växter, blommor och träd. De erbjuder ett helhetskoncept, med högkvalitativa produkter och extra tillbehör.

Använd dammvippa eller torka av konstväxterna för att bibehålla växtens skönhet och lyster. Konstväxten är endast till för inomhusbruk och har inget extra UV-skydd.

Recensioner

Varumärke

Mr Plant: Naturlig Skönhet Utan Gränser

Välkommen till Mr Plant, din portal till en värld av naturlig skönhet och elegans. Mr Plant är stolta över att vara en av Europas ledande leverantörer av konstgjorda växter, blommor och träd. Här förenas konst och natur och skapar en unik harmoni som förvandlar deras utrymme till en oas av grönska och färg. Oavsett om det är ett kontor, ett hotell, en restaurang eller ett hem, strävar de efter att skapa en atmosfär som är lika inspirerande som den är vacker.

 

Konstgjorda Växter, Äkta Skönhet

Mr Plants passion för naturlig skönhet och deras engagemang för högsta kvalitet genomsyrar varje aspekt av deras arbete. De konstgjorda växterna och blommorna är inte bara noggrant utvalda för sin realism, de är också tillverkade med expertis och omsorg. Varje blomma är skulpterad för att efterlikna naturens eget mästerverk, och varje träd är formgivet för att spegla äkta växtliv. När man väljer Mr Plant väljer man inte bara konstgjorda växter, man väljer äkta skönhet i varje detalj.

 

Skapa Din Drömutomhusplats Inomhus

Med Mr Plants breda sortiment av konstgjorda växter och träd kan du skapa din drömutomhusplats inomhus. Oavsett om du drömmer om en tropisk djungel, en medelhavsträdgård eller en minimalistisk zen-oas, har de det du behöver för att förverkliga din vision. Deras kunniga experter står redo att hjälpa dig att välja de perfekta växterna och träden som passar din stil och estetik. Med Mr Plant blir din inomhusmiljö lika levande och inspirerande som utomhusnaturen.

 

Hållbart Val för En Grönare Framtid

När man väljer Mr Plant väljer man inte bara skönhet, man väljer också hållbarhet. Deras konstgjorda växter är ett miljövänligt alternativ till äkta växter som kräver vatten och vård. Genom att integrera deras produkter i din inredning bidrar du till att bevara den äkta naturen och spara på värdefulla resurser. De tror på att skapa en grönare framtid, och de är stolta över att vara en del av den lösningen.

 

Utforska Deras Värld av Konstgjorda Växter

De inbjuder dig att utforska deras värld av konstgjorda växter, blommor och träd. Upptäck skönheten i varje blomblad, den perfekta formen hos varje blomma och den överväldigande realismen hos varje träd. Låt dig inspireras av möjligheterna och låt din kreativitet blomstra. Med Mr Plant får du inte bara konstgjorda växter, du får en upplevelse av naturlig skönhet som inte känner några gränser. Välkommen till Mr Plant, där varje blomma är en historia och varje träd berättar en saga. Gör ditt utrymme levande med deras konstgjorda skönhet idag.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 1 629,00 kr

Specifikationer

Färg Grön
Material Plast
Höjd 150 cm
Lev.art nummer 7322-150