Beskrivning

Upptäck en funktionell skönhet som är omöjlig att motstå – Bari bordslampa. Meningarna varierar: vissa hyllar dess elegans, medan andra betonar dess praktiska egenskaper. Vi påstår att Bari är en harmonisk förening av båda. Det är svårt att ignorera den renodlade, moderna designen hos Bari, samtidigt som den agerar som den perfekta ljuskällan under dunkla kvällar på terrassen. Bari bordslampa trivs lika väl utomhus som inomhus och med sin laddningsbara batteriteknologi är den en smidig följeslagare vart du än behöver ljus. Ta med Bari på en picknick, till bryggan för en kvällsdopp, eller till trädgården för en utekväll. Låt dina kvällar bli längre med denna laddningsbara bordslampa och njut av dess mjuka sken, oavsett dag eller årstid.

Bari bordslampa stoltserar med en höjd på 35,5 cm och en bredd på 15 cm. Den är utrustad med en integrerad 3W LED-ljuskälla. Denna lampa drivs av uppladdningsbara batterier och är IP44-klassad, vilket innebär att den är vattentät och klarar av att stå ute i alla väder. Lampan aktiveras, stängs av och justeras i ljusstyrka genom att enkelt trycka på en knapp på lampfoten.

Bari bordslampa finns tillgänglig i färgerna svart och beige, vilket gör den lika passande för både inomhus- och utomhusbruk. Laddningstiden är 7-8 timmar och ger sedan 7-9 timmars fullt ljus. Du kan enkelt ladda lampan med den medföljande USB typ C-kabeln. Tryckdimmern låter dig anpassa ljuset efter dina önskemål. Laddningskabeln är inkluderad (USB typ C), medan laddaren inte ingår i förpackningen.

Varumärke

Upptäck By Rydéns: En Strålande Värld av Belysning

Välkommen till en värld av lysande elegans och innovativ design – välkommen till By Rydéns från Gnosjö. Med en passion för belysning och en djup rot i den svenska designtraditionen, erbjuder By Rydéns enastående ljuslösningar som omvandlar ditt hem till en oas av skönhet och funktion. Varje produkt är inte bara en lampa, utan en konstnärlig skapelse som skapar en atmosfär och sprider en känsla av välkomnande värme.

Skapande och Design

Vid hjärtat av By Rydéns ligger en övertygelse om att belysning är mer än bara funktion – det är en konstform som har förmågan att förvandla rum och skapa stämningar. Genom att förena skandinavisk minimalism med kreativt mod, ger By Rydéns liv åt belysningslösningar som inte bara lyser upp ditt hem, utan också tillför en dos av personlighet. Varje lampa är en tankeväckande skapelse, oavsett om det är den futuristiska taklampan som blir en konversationsstartare i vardagsrummet eller den eleganta bordslampan som ger en subtil touch till ditt arbetsutrymme.

Innovation och Kvalitet

By Rydéns fortsätter att vara en pionjär inom belysningsvärlden genom att kombinera traditionell hantverksskicklighet med modern teknologi. Varje produkt är resultatet av noggrant arbete, från koncept och design till tillverkning och kvalitetskontroll. Denna hängivenhet till överlägsen kvalitet återspeglas inte bara i de visuella estetiken utan även i prestanda och hållbarhet. Med fokus på innovation och hållbarhet strävar By Rydéns efter att skapa belysningslösningar som inte bara är vackra utan också miljömedvetna.

Mångsidighet och Anpassning

Oavsett om du inreder ditt hem i modern minimalism, vintage charm eller eklektisk elegans, har By Rydéns det perfekta ljuset för dig. Deras breda utbud av belysningsalternativ, inklusive taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor, erbjuder dig oändliga möjligheter att anpassa och skapa den idealiska atmosfären i varje rum. Välj mellan olika färger, material och former för att skapa en enhetlig inredning eller ett spännande kontrastspel.

Slutsats

By Rydéns är inte bara ett varumärke – det är en livsstil. En livsstil som fyller ditt hem med skönhet, skapar stämningar och ger ett uttryck för din personliga stil. Med en hängivenhet till kvalitet, design och innovation har By Rydéns blivit en förebild inom belysningsbranschen. Så ta steget in i en strålande värld av belysning och låt By Rydéns föra ljuset till ditt liv.

Utforska vårt sortiment av By Rydéns belysning och låt ditt hem lysa upp med stil och elegans.

Egenskaper

EAN 7391741010070
Leverantörens Artikelnummer 4002640-5504
Produkttyp Utomhuslampa
Diameter 15
Höjd 35,5