Furninova

BonBon pall

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
1 084 kr 1 275 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Furninova
Färg Rost; Röd
Produkttyp Pall
Bredd 43 cm
Djup 43 cm
Höjd 45 cm

Beskrivning

Introducera extra bekväma sittplatser och avkoppling i ditt vardagsrum med vår multifunktionella fotpall Bonbon. Bonbon är den perfekta följeslagaren när du behöver extra sittplatser för familj och vänner som kommer på besök.

Placera fotpallen framför din soffa och låt den bli en förlängning av ditt avslappningsområde. Med Bonbon kan du enkelt lägga upp fötterna och njuta av en stunds välbehövlig vila. Dess bekväma stoppning och mjuka klädsel ger en omedelbar känsla av komfort och avkoppling.

Komfort Sits: Kallskum svept med fibervadd.

Recensioner

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Furninova
Färg Rost; Röd
Produkttyp Pall
Bredd 43 cm
Djup 43 cm
Höjd 45 cm