Specifikationer

Diameter 82 cm
Höjd 28 cm
Färg Grå
Märke Artwood
Produkttyp Pendel
Sockel E27
Max Watt 40
Sladdlängd 300
Ingår skärm Ja
Ingår ljuskälla Nej
EAN 7340127158042
Lev.art nummer 82-529633
Finns i vår utställning Nej

Beskrivning

Takpendel Calgary i olika utföranden från Artwood. Pendeln levereras med vajer/kabel på 300 cm. Ljuskälla E27, max 4x40 w. Ljuskällor ingår ej.

Recensioner

Varumärke

Unika möbler från Artwood

Artwood är ett möbelvarumärke som erbjuder möbler, utemöbler och inredning för hemmets alla rum. Möblerna utmärker sig tydligt med sin klassiska design och en elegant kombination av gedigna och tidlösa material. Det breda sortimentet tilltalar många och innehåller både möbler för inomhus- och utomhusbruk i olika material som t.ex läder, rotting, trä, betong och mycket mer. Det flesta möblerna har skiftningar i utseende och material vilket gör varje produkt unik i sig.

 

Kvalitetsmöbler med hög komfort
När du köper möbler från Artwood kan du förvänta dig en snygg design, hög komfort och framförallt bra materialval. Möblerna tillverkas med god precision och omtanke, som kombinerat med material av hög kvalitet gör att möblerna håller länge. I Artwoods unika sortiment finns möbler som stolar, bord, fåtöljer, rottingmöbler och mycket annat som ger ditt hem och inredning en personlig prägel. Kollektionerna är många och riktar sig till många olika smaker, så vare sig du gillar en mörkare och mysigare stil eller en fräsch och upplyst inredning kommer du garanterat hitta något som faller i smaken ur Artwoods sortiment.

 

Inredning - med en egen prägel
Ur Artwoods stora inredningskollektion återfinns många typer av stilar, vilket kan göra din inredning väldigt spännande och personlig. En stor inspiration kommer från den amerkanska östkusten med en robust känsla och robusta material blandat med känslan av livet på landet. Lyktor, plädar, prydnadskuddar blandat med inredningsdetaljer som surfingbrädor, kälkar, kistor och stegar utgör en väldigt intressant kombination av inredning. Med inredning från Artwood kommer ditt hem garanterat få en mysig och unik atmosfär.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 7 905,00 kr

Specifikationer

Diameter 82 cm
Höjd 28 cm
Färg Grå
Märke Artwood
Produkttyp Pendel
Sockel E27
Max Watt 40
Sladdlängd 300
Ingår skärm Ja
Ingår ljuskälla Nej
EAN 7340127158042
Lev.art nummer 82-529633
Finns i vår utställning Nej