Beskrivning

Utforska den eleganta mångsidigheten med Castro bordslampa, tillgänglig i de tidlösa färgerna svart och beige. Dess design för tankarna till den klassiska campinglyktans enkelhet och charm. Vad som särskiljer Castro är dess förmåga att tåla utomhusförhållanden i alla väder, vilket gör den till den ultimata lampan för att belysa din uteplats, balkong eller trädgård under alla årstider.

Med en höjd på 34,5 cm och en bredd på 25,5 cm är Castro bordslampa en imponerande närvaro. Den integrerade 3W LED-ljuskällan ger en behaglig och effektiv belysning. Lampan är fulladdad på 7-8 timmar och ger sedan 7-9 timmars kontinuerligt ljus. Den laddas med den medföljande USB typ C-kabeln och har en praktisk vriddimmer.

Castro bordslampa är IP44-klassad, vilket betyder att den är vattentät och anpassad för utomhusbruk året runt. Den är lika kapabel att lysa upp ditt inomhusutrymme som utomhus. Laddkabeln (USB typ C) ingår för din bekvämlighet, medan laddadaptern inte ingår i förpackningen. Välj mellan svart eller beige färg för att matcha din stil och inredning. Med Castro bordslampa skapar du en atmosfär av elegans och funktion som kommer att förgylla alla dina ögonblick, både inomhus och utomhus.

Varumärke

Upptäck By Rydéns: En Strålande Värld av Belysning

Välkommen till en värld av lysande elegans och innovativ design – välkommen till By Rydéns från Gnosjö. Med en passion för belysning och en djup rot i den svenska designtraditionen, erbjuder By Rydéns enastående ljuslösningar som omvandlar ditt hem till en oas av skönhet och funktion. Varje produkt är inte bara en lampa, utan en konstnärlig skapelse som skapar en atmosfär och sprider en känsla av välkomnande värme.

Skapande och Design

Vid hjärtat av By Rydéns ligger en övertygelse om att belysning är mer än bara funktion – det är en konstform som har förmågan att förvandla rum och skapa stämningar. Genom att förena skandinavisk minimalism med kreativt mod, ger By Rydéns liv åt belysningslösningar som inte bara lyser upp ditt hem, utan också tillför en dos av personlighet. Varje lampa är en tankeväckande skapelse, oavsett om det är den futuristiska taklampan som blir en konversationsstartare i vardagsrummet eller den eleganta bordslampan som ger en subtil touch till ditt arbetsutrymme.

Innovation och Kvalitet

By Rydéns fortsätter att vara en pionjär inom belysningsvärlden genom att kombinera traditionell hantverksskicklighet med modern teknologi. Varje produkt är resultatet av noggrant arbete, från koncept och design till tillverkning och kvalitetskontroll. Denna hängivenhet till överlägsen kvalitet återspeglas inte bara i de visuella estetiken utan även i prestanda och hållbarhet. Med fokus på innovation och hållbarhet strävar By Rydéns efter att skapa belysningslösningar som inte bara är vackra utan också miljömedvetna.

Mångsidighet och Anpassning

Oavsett om du inreder ditt hem i modern minimalism, vintage charm eller eklektisk elegans, har By Rydéns det perfekta ljuset för dig. Deras breda utbud av belysningsalternativ, inklusive taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor, erbjuder dig oändliga möjligheter att anpassa och skapa den idealiska atmosfären i varje rum. Välj mellan olika färger, material och former för att skapa en enhetlig inredning eller ett spännande kontrastspel.

Slutsats

By Rydéns är inte bara ett varumärke – det är en livsstil. En livsstil som fyller ditt hem med skönhet, skapar stämningar och ger ett uttryck för din personliga stil. Med en hängivenhet till kvalitet, design och innovation har By Rydéns blivit en förebild inom belysningsbranschen. Så ta steget in i en strålande värld av belysning och låt By Rydéns föra ljuset till ditt liv.

Utforska vårt sortiment av By Rydéns belysning och låt ditt hem lysa upp med stil och elegans.

Egenskaper

EAN 7391741010032
Färg Svart
Leverantörens Artikelnummer 4002630-4007
Produkttyp Utomhuslampa
Diameter 25
Höjd 34