Beskrivning

Den visuella upplevelsen av möbler är alltid påverkad av rummet omkring dem. Oavsett om det är inne eller ute, att välj de korrekta golven, ljuset och accessoarerna kan göra att en loungegrupp blir en hit eller en miss. Cane-Lines utomhusmatta Circle karaktäriserar och samlar de möbler som placeras uppe på och runt omkring, och skapar en trevlig miljö du kan kalla hem. Circle mattorna är tillverkade av PP material, som är behagligt att röra vid och är både hållbart och praktiskt. De är enkla att tvätta med ljummet vatten och en borste. Lines är en handgjord produkt och små olikheter kan förekomma från matta till matta.

  • Handgjord
  • Enkel att rengöra
  • Design: Cane-Line Design Team

Här visar vi Circle utomhusmatta 140 cm taupe.

Egenskaper

EAN 5711877212162
Färg Taupe; Grå
Leverantörens Artikelnummer 74140ROT
Produkttyp Utomhusmatta
Bredd 140
Djup 60
Höjd 74
Längd 146
Sitthöjd 44

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!