Beskrivning

Connect från Cane-Line erbjuder stora möjligheter att bygga en soffgrupp enligt dina mått. Oavsett hur man väljer att kombinera de olika delarna är komforten optimal och designad för stor flexibilitet.

Connect är tillverkad av konstrotting flätat på en galvaniserad stålstomme. Stålstommen säkerståller att soffgruppen är stabil och håller i många år framöver. Med sin flexibilitet kan man skapa ett avkopplande " bo " med en djup sittkomfort. Till modulerna i Connectserien följer det med ett anslutningssystem som tillåter dig att flytta eller möblera om din Connect uppsättning snabbt och enkelt.

  • Byggbar loungegrupp
  • Väderbeständig dyna
  • Design: Cane-Line Design Team

Här visar vi Connect 3-sitssoffa i taupe.

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Egenskaper

EAN 5711877113575
Färg Taupe; Brun
Leverantörens Artikelnummer 5592T
Produkttyp Soffa
Material Konstrotting
Bredd 215
Höjd 67
Längd 89