Cane-Line

Copenhagen Gungstol Antracit Cane-Line

7 650 kr (8 500)
Mer info
Beställningsvara: ca 10 arbetsdagar

Beskrivning

Copenhagen gungstol är en modern tolkning av den klassiska "mormor" gungstolen. Den är ett säkert bevis på en modern, minimalistisk och funktionell design som håller länge. Gungstolen kan placeras ensam i läshörnan eller som en mysig fåtölj vid loungegruppen. 

Copenhagen gungstol är tillverkad i väderbeständig pulverlackerad aluminium och finns i färgerna aqua och antracit.

Sits och rygg är perforerade med spår för att ge insyn samt föra undan vatten från sitsen när stolen står utomhus.

Varumärke

Cane-Line - moderna utemöbler

Cane-Line A/S är ett danskt företag som designar och tillverkar utemöbler med huvudkontor i Rynkeby (Odense) på ön Fyn. Företaget grundades 1986 och har vuxit stadigt fram till idag. Cane-Line är absolut bland de ledande europeiska leverantörerna av underhållsfria utemöbler. De arbetar med material som konstrotting, rostfritt stål, aluminium, teak och deras egna material som är framtagna exklusivt för Cane-Line. Oftast när en ny serie trädgårdsmöbler ska plockas fram anlitar de några av Danmarks mest uppskattade möbeldesigners. Som så många gånger förr brukar resultatet sluta med en underhållsfri utemöbel med hög sittkomfort och ett utseende som sticker ut utan att vara för extremt.

Till Cane-Lines utemöbler kommer fler och fler modeller med deras vattentålig dynor och quick-dry foam stoppning vilket medför att dynorna tål att ligga ute trots regn. Ställ dynorna på högkant så torkar dem snabbt och går att använda efter en stund utan att de tagit skada.

 

Exklusiva möbler i dansk design

I Cane-Lines sortiment ingår allt från soffor, bord, stolar och solsängar till dynlådor, krukor och parasoll, allt i en smakfull dansk design. Alla Cane-Line utemöbler är designade smakfullt, men även materialet är noga utvalt. Möblerna är UV-beständiga och färgbeständiga och kräver minimalt underhåll. Gemensamt för alla möblerna är att designern i fråga alltid har ett stort fokus på att ta fram en bekväm möbel med hög komfort. För Cane-Line designers är både det estetiska och funktionen väldigt viktigt samtidigt som de har en tydlig skandinavisk design. Upptäck Cane-Lines stora sortiment av utemöbler hos Hulténs!

Egenskaper

EAN 5711877068738
Färg Grå; Svart
Leverantörens Artikelnummer 11428AL
Produkttyp Gungstol
Material Aluminium
Bredd 89,5
Höjd 79,5
Längd 76