Specifikationer

Färg Guld
Bredd 13 cm
Längd 124 cm
Höjd 17,5 cm
Lev.art nummer 4202100-6501

Beskrivning

Upptäck den omisskännliga förmågan hos vår diskreta juvel - Correct Spotlight. Er önskan har blivit besvarad! Vår otroligt populära Correct-serie har nu fått en ny medlem - en takspotlight med sex armar. Varje spotlight kan inte bara riktas åt alla håll, på Correct Spotlight kan du även vrida skenorna för att anpassa dem till din hemmiljö. Oavsett om du vill montera Correct Spotlight i ett hörn eller på annat ställe med bredare eller smalare vinkel, har du friheten att forma den precis som du vill. Självklart kan du även använda den i en rak linje – valet är ditt! Correct Spotlight fungerar lika utmärkt i sovrummet som i köket. Du kan välja att belysa en tavla eller ett objekt i vardagsrummet med en punktbelysning, och använda de övriga spotlightsen för att skapa en behaglig atmosfär i rummet. Den passar även perfekt i barnrummet eller hallen. Och varför inte som praktisk arbetsbelysning på kontoret? I korthet, Correct Spotlight gör sig bäst där du väljer att placera den. Med en elegant mattmetallisk takskena ger Correct Spotlight ett avskalat men ändå stilfullt intryck. Dess roll är att kasta ljus på det du vill belysa, utan att stjäla uppmärksamhet från det du vill framhäva.

Correct Spotlight är 17,5 cm hög och når en bredd på 124 cm på sitt bredaste ställe. För att driva Correct Spotlight behöver du 6 st GU10 ljuskällor med en maximal effekt på 7W LED. Den är en sammansmältning av funktionalitet och estetik, som kommer att pryda ditt utrymme med skönhet och ljus på ett subtilt sätt.

Recensioner

Varumärke

Upptäck By Rydéns: En Strålande Värld av Belysning

Välkommen till en värld av lysande elegans och innovativ design – välkommen till By Rydéns från Gnosjö. Med en passion för belysning och en djup rot i den svenska designtraditionen, erbjuder By Rydéns enastående ljuslösningar som omvandlar ditt hem till en oas av skönhet och funktion. Varje produkt är inte bara en lampa, utan en konstnärlig skapelse som skapar en atmosfär och sprider en känsla av välkomnande värme.

Skapande och Design

Vid hjärtat av By Rydéns ligger en övertygelse om att belysning är mer än bara funktion – det är en konstform som har förmågan att förvandla rum och skapa stämningar. Genom att förena skandinavisk minimalism med kreativt mod, ger By Rydéns liv åt belysningslösningar som inte bara lyser upp ditt hem, utan också tillför en dos av personlighet. Varje lampa är en tankeväckande skapelse, oavsett om det är den futuristiska taklampan som blir en konversationsstartare i vardagsrummet eller den eleganta bordslampan som ger en subtil touch till ditt arbetsutrymme.

Innovation och Kvalitet

By Rydéns fortsätter att vara en pionjär inom belysningsvärlden genom att kombinera traditionell hantverksskicklighet med modern teknologi. Varje produkt är resultatet av noggrant arbete, från koncept och design till tillverkning och kvalitetskontroll. Denna hängivenhet till överlägsen kvalitet återspeglas inte bara i de visuella estetiken utan även i prestanda och hållbarhet. Med fokus på innovation och hållbarhet strävar By Rydéns efter att skapa belysningslösningar som inte bara är vackra utan också miljömedvetna.

Mångsidighet och Anpassning

Oavsett om du inreder ditt hem i modern minimalism, vintage charm eller eklektisk elegans, har By Rydéns det perfekta ljuset för dig. Deras breda utbud av belysningsalternativ, inklusive taklampor, golvlampor, vägglampor och bordslampor, erbjuder dig oändliga möjligheter att anpassa och skapa den idealiska atmosfären i varje rum. Välj mellan olika färger, material och former för att skapa en enhetlig inredning eller ett spännande kontrastspel.

Slutsats

By Rydéns är inte bara ett varumärke – det är en livsstil. En livsstil som fyller ditt hem med skönhet, skapar stämningar och ger ett uttryck för din personliga stil. Med en hängivenhet till kvalitet, design och innovation har By Rydéns blivit en förebild inom belysningsbranschen. Så ta steget in i en strålande värld av belysning och låt By Rydéns föra ljuset till ditt liv.

Utforska vårt sortiment av By Rydéns belysning och låt ditt hem lysa upp med stil och elegans.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 1 396,00 kr

Specifikationer

Färg Guld
Bredd 13 cm
Längd 124 cm
Höjd 17,5 cm
Lev.art nummer 4202100-6501