Beskrivning

Cutter förvaringslåda hög i teak från Skagerak. Hatthyllan har en praktisk hylla för förvaring och 4 knoppar av rostfritt stål tänkt att hänga kläder på.

Den unika möbelserien Cutter är en komplett serie av möbler för hela hemmet designad av Neils Hvass för danska Skagerak. Samtliga produkter i serien håller en ren, enkel och skulpturell design. 

I serien ingår möbler som pall, spegel, förvaringslösningar och givetvis bänken, som idag är en av Skageraks populäraste möbler. 

Varumärke

Skagerak möbler i dansk design

Skagerak är en familjeägt företag med historiska rötter i Skandinavien. Deras erkända kvalitets- och miljömedvetenhet genomsyrar hela verksamheten. Skageraks passion för trä och deras fokus på kvalitet har blivit intakt, eftersom de har utvecklats till ett modernt design varumärke med ett stort urval av utemöbler i en mängd olika material som skapats av etablerade designers samt up-and-coming talanger. Skagerak vision är att skapa utemöbler som garanterar en lång livslängd pågrund av dess estetiska och funktionella kvaliteter.

Skagerak är ett anvarsfullt företag. De står för ansvarsfull produktion, öppna arbetsrelationer och goda arbetsförhållanden. Skagerak stödjer FN:s tio principer för företags sociala ansvar och att bara använda sig av lagligt avverkat material.

Se Skageraks stora sortiment av utemöbler och accessoarer nedan.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 1 646,25 kr

Egenskaper

EAN 5706420039570
Färg Brun; Teak
Leverantörens Artikelnummer S1920420
Material Teak
Bredd 39
Höjd 37
Längd 32
Produkttyp Låda