Furninova

Dione Fåtölj

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
5 640 kr 6 635 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fåtölj för inomhusbruk
Bredd 70 cm
Djup 78 cm
Höjd 83 cm

Beskrivning

Dione - En tidlös skönhet i form av en fåtölj. Denna klassiska design har skapats med omsorg och uppmärksamhet på detaljer. Den är utformad med ett lagom stort sittdjup, som ger den perfekta balansen mellan komfort och stöd. Oavsett om du önskar en avkopplande stund med en god bok eller behöver en plats att slappna av efter en lång dag, så är Dione fåtöljen det perfekta valet.

Recensioner

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fåtölj för inomhusbruk
Bredd 70 cm
Djup 78 cm
Höjd 83 cm