Beskrivning

Edison the Petit Residence är en praktisk vägghylla för flera användningsområden. En hemmabas för Edison the Petit som erbjuder plats för själva bordslampan, nycklar, post och biltvättpolletter som du aldrig kan hitta när du behöver dem. Edison the Residence kommer med en spegel som du kan placera i den avsedda öppningen. Bestäm vad som passar dig och placera hyllan på en yta eller montera den på väggen.

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Egenskaper

EAN 8719773035998
Färg Antracit
Leverantörens Artikelnummer 104355
Material Plast
Bredd 17
Höjd 4
Längd 46