Beskrivning

Fatboy Velvet Pillow Collection består av kuddar lika mjuka som sammet. Möjligheterna med denna kollektion är oändliga, eftersom sammetskuddarna finns i olika färger och former. Det har aldrig varit så enkelt att ge ett rum en komplett makeover med bara några få tillbehör. Dessa sammetskuddar är en del av Fatboys Velvet-kollektion inomhus. Detta gör att du kan föra in ännu mer stil i ditt hem, tack vare de lyxiga fotpallarna och supermjuka sittsäckarna.

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Egenskaper

EAN 8719773019790
Färg Blå
Leverantörens Artikelnummer 103112
Material Polyester
Bredd 40
Höjd 40
Längd 66