Beskrivning

Circle pillow från Fatboy. Passar utmärkt tillsammans med Paletti lounge eller som den är. Välj mellan en mängd olika roliga färger som passar just din personlighet. Dessa runda utomhusdynor är både UV-, vatten- och smutsavvisande för att kunna användas maximalt utomhus utan att du ska behöva oroa dig.

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 482,30 kr

Egenskaper

EAN 8719773038173
Färg Grå
Leverantörens Artikelnummer 104575
Produkttyp Prydnadskudde
Material Olefin
Bredd 50
Höjd 4
Längd 50