Specifikationer

Märke Fatboy
Material Olefin
Färg Grå
Bredd 49 cm
Längd 39 cm
Höjd 3 cm
EAN 8719773038258
Finns i vår utställning Nej
Lev.art nummer 104583

Beskrivning

Fatboy Concrete Seat-kudden finns i en mängd olika färger. Dessa färgade kuddar erbjuder gott om utrymme för din kreativitet. På så sätt kan du skapa ett ännu vackrare konstverk med dina betongstolar. Välj bland de olika extra byggstenarna och lägg enkelt färg till din vackra skapelse. Tack vare det högkvalitativa Sunbrella-tyget är dessa Fatboy sittdynor lämpliga för inomhus och utomhus.

Recensioner

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 431,10 kr

Specifikationer

Märke Fatboy
Material Olefin
Färg Grå
Bredd 49 cm
Längd 39 cm
Höjd 3 cm
EAN 8719773038258
Finns i vår utställning Nej
Lev.art nummer 104583