Beskrivning

Fatboy Concrete Seat-kudden finns i en mängd olika färger. Dessa färgade kuddar erbjuder gott om utrymme för din kreativitet. På så sätt kan du skapa ett ännu vackrare konstverk med dina betongstolar. Välj bland de olika extra byggstenarna och lägg enkelt färg till din vackra skapelse. Tack vare det högkvalitativa Sunbrella-tyget är dessa Fatboy sittdynor lämpliga för inomhus och utomhus.

Varumärke

Fatboy, ett livsstilsvarumärke

Fatboy är ett fantasifullt livstilsvarumärke som utmärker sig genom att tänka långt utanför boxen. Fatboy har sedan 2002 utmanat sina konkurrenter, då de släppte den perfekta loungefåtöljen för komfort, design och en oöverträffad lounge upplevelse - nämligen sittsäcken Original. 

Ständigt växande utbud

Idag ger Fatboy värdefull avkoppling och leenden till över 50 länder i världen med ett ständigt växande utbud av produkter för livsnjutaren. Fatboys identitet är förankrad i den ikoniska europeiska designen mixat med en kreativ anda och en känsla för humor som utmärker sig i alla produkter i Fatboys sortiment.

Never a dull moment!

Fatboy är kända för att skapa ikoniska produkter med en enkel men övertygande idé som alltid avspeglas i produkterna är "Radera tråkigt". Detta har alltid varit kärnan och grundtanken för Fatboys varumärke, vilket är att utforma en fängslande produkt som skapar glädje i många år framöver.

Prishistorik

Lägsta kampanjpris för denna produkt de senaste 30 dagarna innan aktuell kampanj är 335,30 kr

Egenskaper

EAN 8719773038258
Färg Grå
Leverantörens Artikelnummer 104583
Material Olefin
Bredd 49
Höjd 3
Längd 39