• Betala efter leverans
 • Öppet köp 14 dagar
 • 2 års garanti
Fåtölj Fri Form teak
Fåtölj Fri Form teak Fåtölj Fri Form teak Fåtölj Fri Form teak Fåtölj Fri Form teak Fåtölj Fri Form teak

Leverans 2-5 dagar

Fåtölj Fri Form teak

Leverans 2-5 dagar

Köp nu, betala efter leverans.

 • Öppet köp
 • Betala efter leverans
 • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
10525
6 679 kr
Artikelnr
10525

Fåtölj FriForm i obehandlad teak.

En exklusiv och välgjord utomhusfåtölj som passar lika bra på uteplatsen som i uterummet. Fåtöljen ingår i den klassiska serien som designades av Elsa Stackelberg redan på slutet av 1960-talet.

 

Lite längre ned på sidan finner du dynor i olika färger som passar till fåtöljen. Komplettera fåtöljen med två dynor, en till sitsen och en till ryggen.

 

Varumärke FriForm
Typ Fåtölj
Färg Teak
Material Teak
Bredd (cm) 55
Djup (cm) 55

Klassisk fåtölj i teak.

Läs mer »

Material

  Teak

  Teak är ett populärt och tåligt träslag. Ett ädelträ med goda egenskaper som passar vårt Skandinaviska klimat. Med utemöbler i teak har man valet att låta dem åldras, väderbitna och bli gråa alternativt att olja dem. Oavsett vilket val man väljer är det viktigt att man tvättar av möblerna regelbundet med ljummet vatten och grönsåpa. Utemöbler i teak rekommenderas att vinterförvars skyddat, i förrådet eller varför inte på uteplatsen med ett möbelskydd över.

   

Design

Fri Form är resutatet av Elsa Stackelbergs enkla och stilrena design från början av 1960-talet. Hennes tidlösa klassiska design är lika aktuell idag och kontinuiteten gör att den alltid går att komplettera.

Om fri-form

Kvalitativa utemöbler med klassisk design från slutet av 60-talet signerad Elsa Stackelberg. Trädgårdsmöblerna tillverkas i aluminium, teak och furu samt har sina tjocka och välstoppad dynor i härliga färger. Precis som tidigare har dynorna vita puskor och exklusiv brodyr på ena sidan.