Furninova

Fly Fåtölj med läderdetaljer

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
4 259 kr 5 010 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fåtölj för inomhusbruk
Bredd 68 cm
Djup 83 cm
Höjd 75 cm

Beskrivning

Fly fåtölj från Furninova är en design som ger dig möjlighet att anpassa och skapa din alldeles egna unika stil. I tygversionen av denna fåtölj kan du välja att ha kanterna på stolens öron i ett kontrasterande läder, vilket ger dig friheten att skapa ditt eget unika utseende och känsla.

Recensioner

Varumärke

Furninova är en symbol för uttrycksfullhet och personlighet. Varje möbel de skapar bär med sig en unik karaktär och en känsla av att vara skräddarsydd för dig. Deras designers och hantverkare är mästare inom sitt område och använder sin kreativitet och expertis för att forma möbler som både inspirerar och överraskar.

Furninova strävar alltid efter att vara i framkant av trender och stilar, samtidigt som vi sätter stor vikt vid att skapa möbler som är tidlösa och hållbara. Deras kollektioner är en kombination av skandinavisk minimalism och global inspiration, vilket ger möbler som passar perfekt in i alla typer av interiörer.

Furninova erbjuder inte bara vackra möbler, de erbjuder en livsstil. Varje stol, soffa och bord är utformade för att förvandla ditt hem till en plats där du kan uttrycka din personlighet och skapa minnesvärda stunder. Deras mål är att ge dig den ultimata komforten och ge ditt hem en touch av lyx och elegans.

När du väljer Furninova väljer du inte bara möbler, du väljer en upplevelse. 

Frågor & Svar

Specifikationer

Märke Furninova
Produkttyp Fåtölj för inomhusbruk
Bredd 68 cm
Djup 83 cm
Höjd 75 cm