Specifikationer

Färg Vit
Märke Affari
Produkttyp Bordslampa
Material Metall
Sockel E27
Max Watt 25 W
Ingår ljuskälla Nej
EAN 7332793169408
Lev.art nummer 797-710-01
Finns i vår utställning Ja

Beskrivning

Fungi bordslampa från Affari är en trendig och stilren lampa tillverkad i metall som smälter perfekt in i alla hem. Med sitt enkla och eleganta designkoncept kan denna lampa komplettera och förbättra inredningen i vilket rum som helst. Dess mångsidiga stil gör den till en tidlös och populär ljuskälla som passar alla inredningsstilar. Med Fungi bordslampa kan du enkelt skapa en mysig och välupplyst atmosfär i ditt hem.

Recensioner

Varumärke

Affari of Sweden: Skapande av Nordisk Elegans

Affari of Sweden är ett varumärke som har satt sin prägel på den nordiska inredningsvärlden med sin unika kombination av enkelhet, elegans och funktionalitet. Grundat i hjärtat av Skandinavien, har detta företag blivit en symbol för det bästa inom svensk och nordisk design.

Kvalitet Och Hållbarhet

Ett signum för Affari of Sweden är deras engagemang för kvalitet och hållbarhet. Varje produkt är noggrant utformad och tillverkad med omsorg för att säkerställa att den håller högsta standard. Dessutom strävar företaget efter att minimera sin påverkan på miljön genom att använda hållbara material och produktionsmetoder.

Innovativa Lösningar För Hemmet

Affari of Sweden erbjuder en rad innovativa lösningar för hemmet. Från belysning och textilier till möbler och dekorationer, deras produkter ger dig möjlighet att skapa en unik och personlig inredning som speglar din individuella stil.

Frågor & Svar

Prishistorik

Lägsta pris för denna produkt de senaste 30 dagarna är: 875,00 kr

Specifikationer

Färg Vit
Märke Affari
Produkttyp Bordslampa
Material Metall
Sockel E27
Max Watt 25 W
Ingår ljuskälla Nej
EAN 7332793169408
Lev.art nummer 797-710-01
Finns i vår utställning Ja