Betala efter leverans
Öppet köp
Stort sortiment

Grythyttan

Furugrupp stol 1 & bord B25A Grythyttan

Stol 1 och bord B25A i snygg kombination från Grythyttan Stålmöbler.

0 kr

Leverans om 2-3 veckor.

Ytterligare leveransinformation

När du beställer flera produkter är det den vara med längst leveranstid som gäller för hela ordern. Skulle du vilja göra en delleverans är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Observera att det då tilkommer en extra kostnad i frakt och hantering. Leveranstiden anges i arbetsdagar.

Pris som konfigurerad: 0 kr

Pris som konfigurerad: 0 kr

Öppet köp
Betala efter leverans
Ring oss på 046 - 25 02 52

Information

Stol 1 och bord B25A i furu.

Klassisk utemöbel i fjäderstål och furu från Grythyttan Stålmöbler.

Trotjänaren och kanske det som mest förknippas med Grythyttan Stålmöbler. A2 designades 1930 av Artur Lindqvist. Har funnits i bersåer, på utomhusserveringar och i trädgårdar sedan dess. Stativet i massivt fjäderstål ger lång livslängd och den rogivande, välkända svikten. Fåtöljen är stapelbar.

Ytterligare information

Ytterligare information

Artikelnummer: Stol1_B25A_furu
Färg Furu
Varumärke Grythyttan
Typ av möbel Matgrupp
Material Furu, Stål

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: Furugrupp stol 1 & bord B25A Grythyttan

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Material

  • Furu

    Förvara möblerna skyddat från väder och vind i ett torrt, svalt och välventilerat utrymme under höst/vinter. Se till att möblerna är torra när de ställs undan, använd gärna möbelskydd och var noga med att luften kan strömma fritt och ventilera möblerna. Starka lösningsmedel är inte att rekomendera vid rengöring. De flesta av våra möbler går bra att rengöra med ett grönsåpa och en svamp/trasa. Använda aldrig högtryckstvätt på dina möbler.

Design

Artur Lindqvist

Om grythyttan

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande vd Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler.