• Betala efter leverans
  • Öppet köp 14 dagar
  • 2 års garanti
FRI FRAKT
Grythyttan bryggerisoffa vit
Grythyttan bryggerisoffa vit Bryggeriserien Grythyttan Stålmöbler Grythyttan bryggerisoffa vit Grythyttan bryggerisoffa vit Grythyttan bryggerisoffa vit Grythyttan bryggerisoffa vit

Leverans 3-10 arbetsdagar

Grythyttan bryggerisoffa vit

Leverans 3-10 arbetsdagar

Köp nu, betala efter leverans.

  • Öppet köp
  • Betala efter leverans
  • Ring oss på 046 - 25 02 52
Artikelnr
61008
4 890 kr
Artikelnr
61008

Bryggerisoffan i förzinkat stål från Grythyttan Stålmöbler.

 

Ta en paus i syrenbersån. Slå dig ner i ett stycke caféhistoria och njut av ett glas hallonsaft. Passar utmärkt som solitär på en avlägsen plats i trädgården. Eller i kombination med Bryggeribordet. Stativet är förzinkat och soffan är enkel att förvara då den är fällbar.

 

Paris, Milano, Barcelona… Bryggeriserien för tankarna till de stora metropolerna med sina blomstrande cafékulturer. Gruset knastrar under fötterna, det doftar nybryggt och det sorlas mellan borden. Bina surrar i blomsterrabatterna och oavsett om du äter croissant eller kanelbulle så är det svårt att hitta något som känns mer svenskt än en fika. Njut av ett stycke ursvensk cafékultur med internationell touch hemma i trädgården.

 

Bredd: 120 cm

Djup: 50 cm

Höjd: 84 cm

Sitthöjd: 45 cm

Leverantörens artikelnummer 10223
Varumärke Grythyttan
Typ Soffa
Färg Vit
Material Stål, Vit
Bredd (cm) 120
Djup (cm) 50
Höjd (cm) 84
Sitthöjd (cm) 45

Soffa i vitt / förzinkat

Läs mer »

Om grythyttan

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande vd Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler.

Du kanske även intresserad av