Grythyttan Stålmöbler

Matgrupp B25 & Stol 1 Furu

Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti
17 360 kr
Betala efter leverans
Öppet köp 30 dagar
2 års garanti
Prisgaranti

Specifikationer

Färg Brun
Produkttyp Matgrupp
Material Furu

Beskrivning

Klassikergrupp i oljad furu med 120 cm bord från Grythyttan Stålmöbler.

Klassikerserien är mycket populär utemöbel från Grythyttan Stålmöbler och har en speciell plats i mångas hjärtan, och är ett kärt inslag i många trädgårdar runt om i Sverige. Alla utemöbler i Klassikerserien har samma grundtanke: design, komfort & funktion.

Möblerna i klassikerserien fungerar lika bra tillsammans som var för sig. Ställ ut en stol eller soffa som solitär i trädgården och få en inbjudande plats för dagdrömmar, eller ställ ihop stolarna kring bordet för glada stunder med familj och vänner.

Mått / Vikt

Stol: Bredd 41 cm, djup 49 cm, höjd 80 cm, Sitthöjd 42 cm. Vikt ca 8 kg.

Bord: Bredd 70 cm, längd 120 cm, höjd 72 cm. Vikt ca 20 kg.

Recensioner

Varumärke

GRYTHYTTAN MÖBLER, EN KLASSIKER

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande VD Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler. Grythyttan Stålmöbler är företaget bakom den klassiska A2-stolen med sitt härliga gung. A2-fåtöljen har lagt grunden för stora delar av Grythyttan Stålmöblers sortiment av utemöbler.

 

TIDLÖSA TRÄDGÅRDSMÖBLER

Designspråket är starkt påverkat av den rådande tidens funktionalism. Genom åren har allehanda möbler såsom skolbänkar och campingbord tillverkats, men fokus har alltid legat på stolar, soffor och bord för utomhusbruk. Form och funktion har alltid präglat Grythyttan Stålmöbler och företagets historia är starkt sammankopplad med svensk möbelhistoria. Kulturarvet förvaltas och utvecklas med stolthet. Än i dag håller de till i Grythyttan, i Bergslagens vackra skogslandskap.

Nedan finner du klassiska Grythyttan utemöbler.

Frågor & Svar

Specifikationer

Färg Brun
Produkttyp Matgrupp
Material Furu