Betala efter leverans
Öppet köp
Stort sortiment

Grythyttan

High Tech matgrupp svart 90 cm Grythyttan

High tech matgrupp 90 cm svart i galvaniserat stål och laminat av Nisse Strinning för Grythyttan Stålmöbler.

0 kr

Leverans om 2-3 veckor.

Ytterligare leveransinformation

När du beställer flera produkter är det den vara med längst leveranstid som gäller för hela ordern. Skulle du vilja göra en delleverans är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Observera att det då tilkommer en extra kostnad i frakt och hantering. Leveranstiden anges i arbetsdagar.

Pris som konfigurerad: 0 kr

Pris som konfigurerad: 0 kr

Öppet köp
Betala efter leverans
Ring oss på 046 - 25 02 52

Information

High Tech bord svart 90 cm och stolar från Grythyttan Stålmöbler.

Stolen High-Tech är ett resultat av ett av många samarbeten mella Grythyttan Stålmöbler och möbeldesignern Nisse Strining. Designen är hård och industriell och utgör en spännande kontrast till det sköna gunget stolen bjuder på. Den är ett populärt inslag i trädgårdar och på uteplatser, och har på senaste tid även flyttat in i våra bostadshus, där den trivs utmärkt som innestol. Industridesign har aldrig varit så inne som nu.

 

Ytterligare information

Ytterligare information

Artikelnummer: High_tech_90_svart
Färg Svart
Varumärke Grythyttan
Typ av möbel Matgrupp
Material Laminat, Stål
Bredd / Diameter (cm) 39
Djup (cm) 50
Höjd (cm) 84
Sitthöjd (cm) 44

Recensioner

Skriv din egen recension

Du recenserar: High Tech matgrupp svart 90 cm Grythyttan

Produktetiketter

Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.

Material

  • Laminat

    Rengörs med fuktig trasa och disk- eller allrengöringsmedel. Eftertorka gärna med torr trasa. Placera aldrig varma föremål direkt på ytan, använd alltid underlägg. Kan även rengöras med Brafabs nanospray. Använd inte hårda borstar eller svampar, då riskerar du att repa skivan.

  • Varmförzinkade stativ

    Varmförzinkade stativ har ett mycket starkt rostskydd och klarar alla väderlekar. Det enda underhållet du behöver tänka på är vanlig rengöring. Midre skador självläker där galvaniska strömmar gör att zink täcker över skadan. Varmförzinkning ger en flammig yta som kan skifta i färg och glans. Variationerna jämnar dock ut sig med tiden.

Om grythyttan

Grythyttan Stålmöbler är ett familjeföretag i rakt nedstigande led. Nuvarande vd Karl Lindqvists farfar Artur var smeden som bytte inriktning från hästskoproduktion till möbeltillverkning. Han bockade den första fåtöljen till Stockholmsutställningen år 1930, och började sedan tillverkningen av en hel serie trädgårdsmöbler.