Lampor & belysning

Hos Hulténs hittar du ett utvalt sortiment av lampor i olika former. En lampa ser till att du har en bra belysning till ditt hem. Här hittar du bordslampor, taklampor, golvlampor, vägglampor, hänglampor och mycket mer.
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 92

Sida
per sida
Minskande ordning
 1. Erbjudande
  Edison The Medium Utomhuslampa Fatboy
  Edison The Grand Connect Fatboy
  Specialpris 5 290 kr rek. pris 5 569 kr
 2. Erbjudande
  Artwood City taklampa smokey glass
  Artwood Circulo taklampa svart
  Specialpris 3 490 kr rek. pris 4 130 kr
Visa som Rutnät Lista

Produkter 1-48 till 92

Sida
per sida
Minskande ordning
Lampor & belysning

Lampor & belysning

Hos Hulténs hittar du ett utvalt sortiment av lampor i olika former. En lampa ser till att du har en bra belysning till ditt hem. Här hittar du bordslampor, taklampor, golvlampor, vägglampor, hänglampor och mycket mer. En snygg bordslampa an placeras på många ställen i ditt hem och blir en inredningsdetalj som sätter en prägel på ditt hem. En hängande taklampa kan även knyta ihop inredningen på ett snyggt och iögonfallande sätt när lamporna kombineras ihop. En annan trevlig lampa är golvlampan, som kan ha många olika arbetsområden. Du kan t.ex. använda din golvlampa som arbetsbelysning eller varför inte som läslampa bredvid soffa eller fåtöljen i vardagsrummet? Användningsområdena är många. I sortimentet finns även vägglampor i olika storlekar som du kan använda för att belysa konst eller en snygg vägg.

Hitta rätt lampa hos Hulténs

Vi arbetar ständigt med att hitta produkter som gör din heminredning unik. Det finns så otroligt många stilar på lampor. För det moderna sovrummet kan en taklampa med spotlights vara det perfekta valet. I vardagsrummet kanske du vill ha en stämningsfull belysning med hjälp av en takpendel. Valmöjligheterna är många och i vårt sortiment av lampor tror vi att vi kan hjälpa dig att hitta en lampa som ger ditt hem en prägel. Vare sig du är ute efter en lampa av stål, en lampa med tygskärm eller en trendig golvlampa så kan du hitta det här. Hitta din nästa lampa hos Hulténs!

Copyright © 2021 Hulténs i Sverige AB • Meteorvägen 4 • 245 34 Staffanstorp • Tel: 046-250 252 • E-post: support@hultens.se. All rights reserved.