Conmay – klassisk konstrotting för den lilla ytan

Conmay är en soffgrupp från Brafab för den lilla ytan. Perfekt för balkongen eller det mindre uterummet där man inte har mycket plats att röra sig med. Soffgruppen erbjuder trots detta, både flexibilitet och valmöjligheter där man själv väljer vilken konstellation som passar bäst. Med sina generösa dynor och inbjudande känsla är det svårt att inte gilla denna lilla soffgrupp i klassisk konstrotting.

 

Sittkomfort och kvalité för din balkong

Soffgruppen kommer som ett set där det ingår en 3-sitssoffa och två pallar. Pallarna kan man välja att placera som man själv önskar. Man kan t.ex. kombinera soffan med en pall och skapa en divasoffa och använda den andra pallen som ett litet soffbord. Båda pallarna kommer med en dyna och en glasskiva, så att man enkelt kan välja hur man vill använda dem. Detta gör Conmay väldigt flexibel och smidig på små ytor där det ofta kan vara lite klurigare att få till en soffgrupp som passar. Allt detta är givetvis utan att kompromissa med sittkomfort och kvalité.

 

Gruppen kommer i ett utförande, ljusgrå konstrotting med mörkare grå dynor i olefin.

 

Konstrotting, aluminium & olefin – allt för en hållbar soffgrupp

Conmay är tillverkad i handflätad konstrotting och har en innerstomme av aluminium. Dynorna är sydda i kvalitativt olefintyg som är ett tyg som lämpar sig mycket bra för utomhusbruk. Tyget bleks långsammare än många andra tyger, vilket givetvis är en klar fördel för en utemöbel.

 

Om soffgruppen inte står i ett uterum så rekommenderar vi att man skyddar möblerna för väder och vind med ett passande möbelskydd. Användandet av ett möbelskydd förlänger hållbarheten på era utemöbler och minskar på slitaget.