Gonesse – genomtänkt och snygg loungegrupp

Gonesse är en innovativ loungegrupp från Brafab. Denna soffgrupp är inte bara snygg och modern utan även genomtänkt med en innovativ flexibilitet. Välj mellan att använda loungegruppen som en läcker hörnsoffa eller ställ ihop delarna och skapa en lyxig solsäng för två. Med bekväma och generösa dynor i kvalitativt olefintyg skapas en underbar sittkomfort och bekvämlighet. Här är man garanterad att trivas och komma till ro för att kunna koppla bort vardagsstressen. Njuten av soliga dagar tillsammans med familj eller vänner, eller själv tillsammans med en fängslande bok. Oavsett tillfälle eller sällskap är Gonesse ett utmärkt alternativt till den moderna och stilrena uteplatsen eller altanen.

 

Loungegrupp eller solsäng

Serien består enbart av loungegruppen som ställs som ett komplett set samt kompletterande element som ett smart hyllplan som man kan fästa på gruppen och ett matchande sidobord (42x42). Setet utgörs av tre delar; en bakdel med hörnlösning samt två identiska 2-sitsdelar. Stommen är i snygg pulverlackerad aluminium i färgen antracit med ljusgråa dynor, vilket skapar en stilren kontrast mellan mörkt och ljust.

 

Loungegruppen är i första hand tänkt som en traditionell hörnsoffa, men går utmärkt att göra om eller helt använda som en deluxe solsäng för två. Detta gör man genom att vika avsluten inåt, vilket bildar en kvadratisk form. Det gör även utmärkt att använda de två pölkuddarna som kommer till loungegruppen som smarta och bekväma huvudkuddar när gruppen används som solsäng.

 

Underhållsfritt och hållbart med aluminium

Aluminium är ett tacksamt och underhållsfritt material som enbart kräver att man rengör och underhåller vid behov, vilket man enkelt gör med hjälp av en fuktig trasa och lite såpa eller annat milt rengöringsmedel. Man behöver inte heller vara orolig över att det rostar. Loungegruppens dynor är sydda i högkvalitativt olefintyg. Olefintyg är ett utmärkt tyg för utomhusbruk och utemöbler, då det är genomfärgat, vilket i sin tur gör att det bleks långsammare av solens strålar jämfört med många andra tyger.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler från väder och vind med hjälp av ett passande möbelskydd, vilket förlänger livslängden på era utemöbler genom minskat slitage.