Hornbrook – klassiska utemöbler i konstrotting från Brafab

Hornbrook är en konstrottingserie i klassisk stil från Brafab. Med sina runda former och lätta intryck gör sig serien finns i många olika utemiljöer. Generösa dynor av hög kvalité bjuder in till komfort och ger hög mysfaktor på denna soffgrupp. Hornbrook ger den klassiska konstrottningdesignen ett nytt, fräschare ansikte med sin nättare och luftigare utformning, en perfekt kombination av klassisk och modern.

 

Loungegrupp med stora valmöjligheter

Valmöjligheterna är också stora med Hornbrook, då man kan välja mellan att bygga en egen soffa med rundande hörndel eller en fast 3-sitssoffa. Till detta kompletterar man fint med fåtöljer och väljer mellan tre olika soffbord med varierande storlek.

I serien ingår en byggbar hörnsoffa med rundad hörndel, mittdel och avslut, en 3-sitssoffa, fåtölj samt tre olika soffbord. Soffborden finns i 90x90, 160x90 eller 120x65, vilket ger full frihet att välja vilket soffbord som passar just er kombination av loungegruppen. Vilket gör serien perfekt både för den lite mindre uteplatsen och den större trädgården. Dynorna är sandfärgade och är enkla att kombinera med färgglada inredningsdetaljer som prydnadskuddar och mjuka plädar för en mer personlig känsla på era utemöbler och miljö.

 

Underhållsfria utemöbler i vacker konstrotting

Konstrotting är ett tacksamt material för utemöbler. Det är enkelt att underhålla och kräver inte någon speciell skötsel som många naturmaterial. Dynorna är sydda i högkvalitativa olefintyg som är vattenavvisande och bleks långsammare i solen än andra tyger, perfekt för utemöbler och utomhusbruk.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler från väder och vind med ett passande möbelskydd som att man kan njuta av sina utemöbler under en lång tid framåt.