Lyra – modern loungegrupp med svårslagen komfort

Lyra är en modern och stilren loungegrupp från Brafab. Här möter genomtänkt och vacker design, komfort och bekvämlighet. Serien har en underbar sittkomfort som inte lämnar någon besviken, tack vare sina tjocka dynor som tillåter att man sjunker ner i dessa trevliga utemöbler. Perfekt för att tillbringa härliga soliga dagar och avkopplande svalare sommarkvällar i gott sällskap med nära och kära.

 

Stilren soffgrupp med det lilla extra

Loungegruppen består av en 2,5-sitssoffa, en loungefåtölj och ett soffbord. 2,5-sitssoffan är en god kompromiss mellan 2-sits och 3-sits, för de mindre eller medelstora utrymmena. Detta kombineras med en trevlig loungefåtölj, båda med snygga konstrottingdetaljer på armstöden. Till detta kommer ett soffbord med en 3D-printad glasskiva som ger ett modernt intryck som knyter ihop loungegruppen och sätter pricken över i:et. Gruppen finns i ett utförande och detta är i svart stomme med sandfärgade dynor som är enkelt att kombinera med egna personliga detaljer såsom prydnadskuddar och plädar. Designens moderna linjer och naturnära färger gör den lämplig i de flesta miljöer, både i den grönskande trädgården och på träaltanen.

 

Underhållsfria utemöbler för din utemiljö

Soffgruppens stomme är tillverkade i svart pulver lackerat rostfritt stål (304), vilket passar bra för utomhusbruk. Detta gör loungegruppen i stort sett underhållsfri. De tjocka dynorna är sydda i olefintyg som är vattenavvisande och bleks långsammare i solen än många andra tyger. Med andra ord helt perfekt för utemöbler.

 

Vi rekommenderar alltid att man skyddar sina utemöbler mot väder och vind med hjälp av ett passande möbelskydd. Så att ni kan njuta av er utemöbler så länge som möjligt.